ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 2:08:44μ.μ.
17
Μαρτίου

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα "Διαχείριση σεισμικού συμβάντος"

Κατηγορία Διάφορα

Την Δευτέρα 13-03-2017 και ώρα 16.30 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Διαχείριση σεισμικού συμβάντος” στην αίθουσα εκδηλώσεων “  του Δημαρχείου Κηφισιάς  με αποδέκτες τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Στο σεμινάριο το οποίο ήταν συνδιοργάνωση του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς και του Τμήματος Εκπαίδευσης του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) συμμετείχε σχεδόν το σύνολο των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου περίπου 150 εργαζόμενοι.
                       

Σ' αυτό και περίπου για δύο ώρες αναλύθηκαν σε βάθος οι ενέργειες  τις οποίες πρέπει οι εργαζόμενοι να υλοποιήσουν τόσο πριν από την εκδήλωση του σεισμού όσο και κατά την διάρκειά του αλλά και μετά από αυτόν  προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις του.
                       

n 020 Copy

 

Η εκδήλωση έκλεισε με την δέσμευση του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κου Δημήτριου Λιανού για την υλοποίηση όλων εκείνων των ενεργειών  που θα θωρακίσουν τους παιδικούς σταθμούς αλλά  και θα εγγυηθούν την ασφάλεια των παιδιών.

Διαβάστηκε 312 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα