ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 8:53:40π.μ.
19
Μαΐου

Εργαστήριο Αποτελεσματικής Γιαγιάς και Παππού στον Ευριπίδη

Κατηγορία Διάφορα

"Εργαστήριο Αποτελεσματικής Γιαγιάς και Παππού" σε συνεργασία με την Gordon Hellas, με την Εύα Ζαχαρούλη, ψυχοθεραπεύτρια - σύμβουλο PCA.

Μέσα από τις δυσκολίες της σημερινής οικογενειακής πραγματικότητας, οι γιαγιάδες και οι παππούδες, εκτός από «τον χαλαρό» παραδοσιακό τους ρόλο, καλούνται όλο και πιο συχνά από ανάγκη, να αναλάβουν ενεργό συμμετοχή στη φροντίδα και διαπαιδαγώγηση των εγγονιών τους.

 

Στόχοι του εργαστηρίου είναι:


- Η δημιουργία ουσιαστικής και υγιούς σχέσης αγάπης με τα εγγόνια αλλά και τα παιδιά τους.


- Ο εφοδιασμός με συγκεκριμένες δεξιότητες επικοινωνίας που εξασφαλίζουν μια αρμονική συνύπαρξη εγγονιών – γονέων – παιδιών.


- Η συμβολή στην ανατροφή των εγγονιών με τρόπο που θα προάγει το αίσθημα της υπευθυνότητας, της αυτονομίας, της αυτοπειθαρχίας, της συνεργασίας, του κοινωνικού ενδιαφέροντος και της χρησιμότητάς τους στο κοινωνικό σύνολο.


- Η διευθέτηση των συγκρούσεων αναγκών, όταν προκύπτουν, με ισότιμο και δημοκρατικό τρόπο και ο χειρισμός των συγκρούσεων αξιών με σεβασμό και ευαισθησία.

 

Κόστος συμμετοχής: 5 € ανά άτομο
Δηλώσεις συμμετοχής στο 2106800644, εσωτ. 505 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, 18.00-21.00
Ευριπίδης στη Στοά (Α. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι)

Διαβάστηκε 417 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα