ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 6:56:53π.μ.
15
Δεκεμβρίου

Εργαστήριο Δημιουργικής Φωτογραφίας

Κατηγορία Διάφορα

Η ανοιχτή Φωτογραφική Ομάδα «ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ»,του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ,

ACEMINARIO1διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο - εργαστήριο φωτογραφίας με θέμα: «Τάσεις και Πρακτικές στη Σύγχρονη Φωτογραφία Ντοκουμέντου»


στο σεμινάριο θα διδάξει η κ. Μουζακίτη Ελένη

 

Το σεμινάριο/εργαστήρι απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να κατανοήσουν τις πρακτικές του σύγχρονης φωτογραφίας ντοκουμέντου, να φωτογραφίσουν εντατικά κατά τη διάρκεια του, να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την πολύπλοκη και σημαντική ως προς τη νοηματοδότηση του έργου, διαδικασία επιλογής και διαδοχής εικόνων (editing και sequencing) και να παράξουν ένα πρώτο δείγμα φωτογραφικής δουλειάς με σύγχρονο ύφος και κατεύθυνση.


Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 18 ωρών και περιλαμβάνουν θεωρητικές ενότητες αλλά και κριτική στο portfolio του κάθε συμμετέχοντος. Παράλληλα θα παρεμβάλλονται διαστήματα που οι φωτογράφοι που το παρακολουθούν θα φωτογραφίζουν πάνω σε ένα θέμα της επιλογής τους και θα επανέρχονται για συζήτηση και κριτική, πάνω στο αποτέλεσμα της δουλειάς τους.

 


Το τριήμερο αυτό βιωματικό εργαστήρι θα ξεκινήσει την Παρασκευή 8/1/2016 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10/1/2016 θα διεξαχθεί δε στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Αχαΐας.


Λόγω της εργαστηριακής μορφής του σεμιναρίου ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Πληροφορίες:


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κ: 6978445829

 

Λίγα λόγια για την Ελένη Μουζακίτη

 

Η Ελένη Μουζακίτη (MA, PhD) είναι εικαστική καλλιτέχνις-φωτογράφος, εισηγήτρια σεμιναρίων σύγχρονης καλλιτεχνικής φωτογραφίας, επιμελήτρια εκθέσεων, καθώς και σύμβουλος ανάπτυξης προσωπικού φωτογραφικού πρότζεκτ, οργάνωσης πορτφόλιο και έκδοσης βιβλίου.


Ως καλλιτέχνις έχει πραγματοποιήσει πολλές ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ συμμετείχε σε πολλές σημαντικές ομαδικές και διεθνή φωτογραφικά φεστιβάλ.


Έργα της ανήκουν στη συλλογή του Μουσείου Τέχνης του Πόρτλαντ, Όρεγκον, Η.Π.Α., του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, του ACG Art Collection καθώς και σε ιδιωτικές συλλογές.

Διαβάστηκε 232 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα