ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 2:31:25μ.μ.
02
Ιουνίου

Ξορκίστε το φόβο και επιστρατεύστε τη δύναμη που έχετε μέσα σας

Κατηγορία Διάφορα

Για όλους εκείνους που, λόγω πληρότητας, δεν κατάφεραν να το παρακολουθήσουν την πρώτη φορά, αλλά και για όσους θα ήθελαν να συμμετάσχουν ξανά σ' αυτό, η Ελένη Αϋφαντή αποφάσισε να επαναλάβει το επιτυχημένο βιωματικό σεμινάριο με θέμα το φόβο.

Μέσα σε τρεις ώρες, θα σας βοηθήσει να επιστρατεύσετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και να πετάξετε από πάνω σας τη... σκουριασμένη πανοπλία σας. Αυτή που σας κρατά μακριά από τους στόχους, τα όνειρα, την ευτυχία σας.

 

Σας έχει τύχει να φοβάστε την αλλαγή;


Το αύριο;


Την όποια «δύσκολη» απόφαση;


Έχετε νιώσει πως παρότι δεν είχατε τη δύναμη να «παλέψετε» γι' αυτά που φοβόσασταν, όταν τελικά τολμήσατε να κάνετε το πρώτο βήμα, διαπιστώσατε ότι ήταν πιο εύκολο απ' ό,τι αρχικά υπολογίζατε;

 

Αν απαντήσατε θετικά στις παραπάνω ερωτήσεις, ελάτε στο τρίωρο βιωματικό σεμινάριο της Ελένης Αϋφαντή την Τετάρτη, 15 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο Aegean College, Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, τηλ: 210 3211228


Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ

 

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα: 211 400 5461 και 6036 159 835 (Βάσω Σωτηρίου)

«Με τη σκέψη ότι ο δράκοντας υπήρχε μόνο αν το πίστευε ο ίδιος, ο ιππότης, άρχισε να διασχίζει την γέφυρα. Ο δράκοντας, μουγκρίζοντας, έριξε πίσω απ' τον ιππότη ένα χείμαρρο φωτιά. Ο ιππότης έκανε μεταβολή, γύρισε πίσω τρέχοντας και με ένα ουρλιαχτό πόνου, έτρεξε να βουτήξει τον φλογισμένο πισι­νό του στο κρύο νερό ενός ποταμιού. Οι φλόγες έσβησαν μ' ένα σύριγμα.


-Ήσουν πολύ γενναίος, είπε η Σκιουρίτσα. Καθόλου άσχημα για πρώτη προσπάθεια.


- Τι εννοείς, πρώτη προσπάθεια;


- Εννοώ, διευκρίνισε η Σκιουρίτσα, ότι θα τα πας καλύτερα τη δεύτερη φορά. Θυμήσου ότι ο δράκοντας δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση.


- Και η φωτιά που έβγαινε απ' το στόμα του; Κι αυτό ψευδαίσθηση;


- Και η φωτιά ψευδαίσθηση.


- Τότε γιατί κάθομαι σ' αυτό το ποταμάκι μ' έναν καμένο πισινό; ρώτησε ο ιππότης.


- Γιατί, απ' τη στιγμή που πίστεψες ότι ο δρά­κοντας είναι αληθινός, έκανες και τη φωτιά αληθινή».


Απόσπασμα από το βιβλίο του R. Fisher «Ο ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία».

 

Αν λοιπόν πιστέψουμε στους Δράκους μας, τότε τους δίνουμε τη δύναμη να μας κάνουν ό,τι θέλουν. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε μια για πάντα.


Ο μισός εαυτός μας, βέβαια, το θέλει, ωστόσο, ο άλλος μισός είναι ακινητοποιημένος και χαμένος μέσα στις άμυνες και τις συνήθειες.


Μήπως, όμως, έφτασε η στιγμή να ξαναβρούμε το θάρρος μας για να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται, ώστε να ζήσουμε τη ζωή μας και όχι τους φόβους μας;

 

Ας κάναμε ΤΩΡΑ, μια στάση χωρίς προσδοκίες. Απλά να αποδεχθούμε και να εκτιμήσουμε ό,τι κι αν υπάρχει στη ζωή μας αντί να τρέχουμε από δω και από κει για να αρπάξουμε λίγη αγάπη, λίγη προσοχή, λίγη φροντίδα. Κι όταν το καταφέρουμε θα μπορέσουμε να απολαύσουμε όλα αυτά που πηγάζουν από την καρδιά μας.

 

Ελάτε να διαβάσουμε και να συνταξιδέψουμε πάνω σ' αυτό το υπέροχο «παραμύθι». Να νοιώσουμε ότι ήρθε η ώρα να λιώσουμε τη δική μας πανοπλία. Αυτή που μας απομονώνει απ' όσα η καρδιά μας λαχταρά και να εμπειραθούμε το πώς θα καταφέρουμε να αγγίξουμε την πραγματική ζωή διαλύοντας τις ψευδαισθήσεις.

 

Βιογραφικό:


Η Ελένη Αϋφαντή είναι σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (LifeCoach), εκπαιδευμένη στη Συστημική Ψυχιατρική και τη Διαχείριση Αρνητικών Καταστάσεων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχεται στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ειδικευμένη στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), ως εκπαιδεύτρια (NLP CoachingTrainer).


Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Université de La Rochelle της Γαλλίας, η Ελένη εργάστηκε για 28 πολύ δημιουργικά χρόνια στον κόσμο της βιομηχανίας ως στέλεχος Παραγωγής, Αγορών, καθώς και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.


Έχοντας ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο της επαγγελματικής της ζωής, αποφάσισε, το 2010, να αποδεχθεί τη φυσική της κλίση να υποστηρίζει και να καθοδηγεί ανθρώπους στην πραγματοποίηση των επιθυμιών που έχουν για τη ζωή τους. Έτσι, μελέτησε συστηματικά και αφοσιώθηκε με πάθος σε μια δουλειά για την οποία, στην πραγματικότητα, εκπαιδευόταν ήδη επί σειρά ετών, από μεγάλο προσωπικό ενδιαφέρον. Από το 2011 πραγματοποιεί βιωματικά σεμινάρια και ομαδικές ή ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής με μια ευρεία θεματολογία, όπως αυτογνωσία, σχέσεις, πραγματοποίηση στόχων, διαχείριση αρνητικών καταστάσεων, και άλλα.

Διαβάστηκε 264 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα