ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 5:02:31μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
14
Ιανουαρίου

Το μπαλέτο είναι ένα εξαιρετικό σύστημα γύμνασης

και, συγχρόνως, μια υψηλή μορφή τέχνης. Με το μπαλέτο ο σπουδαστής αποκτά ωραία στάση και επίγνωση του σώματός του ως σύνολο. Μαθαίνει να κινείται στο χώρο με χάρη και αυτοπεποίθηση, πάντα σε συνδυασμό με τη μουσική. Οι μύες επιμηκύνονται, αποκτούν ευλυγισία και σταθερότητα.

 

Ακολουθείται η μέθοδος διδασκαλίας της Royal Academy of Dance που οδηγεί σε εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Ο σπουδαστής, ανάλογα με τις δυνατότητες και το επίπεδό του, μπορεί, εάν το επιθυμεί, να πάρει μέρος σε εξετάσεις για ένα από τα διπλώματα της Royal Academy of Dance που αντιστοιχούν σε διάφορες βαθμίδες. Προσφέρονται τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων.

 

Εισηγητής


Ειράνα Μωρέτη-Αηδονοπούλου


Πτυχίο Αρχιτεκτονικής, ΕΜΠ. Μαθήματα Μπαλέτου Barre ΄a Terre με καθηγήτρια την Κ. Ιακωβίδου, μαθήτρια του B. Kniasef. Εξασκήθηκε με το Ελληνικό Χορόδραμα και δασκάλους τους Stoinov και Maidatsefski. Παρακολούθησε μαθήματα για τον τρόπο διδασκαλίας του Μπαλέτου με τους Μέτση και Farnworth. Απέκτησε Teaching Certificate για Μπαλέτο από την Βασιλική Ακαδημία Χορού Λονδίνου (Royal Academy of Dance).


Σε ποιους απευθύνεται


Το μάθημα απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται να γυμναστεί και να μπει στον κόσμο του κλασικού χορού, ακόμα και αν δεν έχει ασχοληθεί άλλη φορά με το χορό.

 

Πληροφορίες Συμμετοχής


Πέμπτη / 7:15-8:45, Διάρκεια: 14 εβδομάδες
Κόστος συμμετοχής: 210 ευρώ

 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

 

 

πηγή: semifind.gr

Διαβάστηκε 272 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα