ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 5:29:49π.μ.
24
Νοεμβρίου

Δημιουργήστε με τις νέου τύπου μπογιές Everlong Superior chalkpaint και Fusion Mineral Paint

Το Paint Therapy είναι ένα νέο κατάστημα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, διαφορετικό από τα άλλα! Διαθέτει τις καλύτερες μπογιές, Fusion Mineral Paint και Everlong Paint chalkpaint, ιδανικές για τη μεταμόρφωση των επίπλων μας και όχι μόνο. Εφαρμόζονται σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια: ξύλο, μελαμίνη, φορμάικα, δέρμα, πλαστικό, ύφασμα, γυαλί, μέταλλα και κάνουν το βάψιμο παιχνίδι!


Το κατάστημα Paint Therapy παρέχει μπογιές, Fusion Mineral Paint και Everlong Paint chalkpaint, καθώς και πάστες, φυσικά κεριά, στένσιλ και ό,τι χρειάζεται για ένα ολοκληρωμένο πρότζεκτ.

 

Το Paint Therapy έχει ξεκινήσει σεμινάρια βαψίματος και μεταμόρφωσης επίπλων και άλλων επιφανειών, στην Θεσσαλονίκη, με μεγάλη επιτυχία. Έτσι τα φέρνει και στην Αθήνα για δύο μόνο μέρες, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Το κάθε σεμινάριο, διάρκειας τεσσάρων ωρών, θα έχει δύο μέρη, που περιγράφονται αμέσως παρακάτω:

 

Πρώτο μέρος: βάφουμε το αντικείμενο που έχουμε φέρει μαζί μας με τη βαφή κιμωλία της Everlong. Παλαιώνουμε, κάνουμε layering (στρώσεις διαφορετικών χρωμάτων), κάνουμε το βαμμένο μας αντικείμενο μαλακό σαν μετάξι και τέλος, ολοκληρώνουμε το φινίρισμα του βαμμένου μας πρότζεκτ, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε κερί, καθώς η Everlong έχει ήδη το κερί ενσωματωμένο μέσα στη μπογιά.

 

Δεύτερο μέρος: κύκλος Fusion με: Transfer gel, Embossing Paste, Stencils, Gilding Paste και Metallics. Θα δημιουργούμε από δύο πίνακες ο καθένας σε ξύλα που παρέχει τo Paint Therapy, με τους οποίους θα διακοσμήσουμε το σπίτι μας. Με τα σούπερ χρώματα της Fusion, το τζελ μεταφοράς εικόνας, τα στένσιλ, την πάστα διαμόρφωσης για ανάγλυφα εφέ στα σχέδιά μας, τις μεταλλικές και αντικέ πάστες για πατινάρισμα, αλλά και με τα νέα μεταλλικά χρώματα. Οι τεχνικές αυτές μπορεί να ακούγονται πολύπλοκες, είναι όμως πολύ εύκολο να τις μάθει κανείς.

 

Τιμή συμμετοχής: 35€


Για κρατήσεις θέσεων και αναλυτικές πληροφορίες των ωρών, καλέστε στα: 2313 059935 και 6943689618


http://www.painttherapy.gr/

Διαβάστηκε 711 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα