ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 4:57:18μ.μ.
15
Μαρτίου

Βιωματικό σεμινάριο αυτοπεποίθησης: Από Πιόνι Βασιλιάς

Κατηγορία Διάφορα

Είναι επτά ημέρες αρκετές για να πετάξει κανείς από πάνω του όλα τα βαρίδια και να καταφέρει ν' αντικρύσει στον καθρέφτη τον καλύτερό του εαυτό;

Ίσως όχι. Όμως είναι υπεραρκετές για να θέσει στέρεες βάσεις προς αυτή την κατεύθυνση και να εφοδιαστεί με τα πιο ισχυρά εργαλεία που θα του επιτρέψουν να βγει νικητής.


Αρκεί, βέβαια, να είναι αποφασισμένος ν' αλλάξει και-το κυριότερο-να έχει την κατάλληλη καθοδήγηση.


Το πρώτο κομμάτι, αυτό της συνειδητής επιλογής είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Ένα ερώτημα που καθένας μας καλείται ν' απαντήσει και να δεσμευτεί απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό. Στο δεύτερο, δηλαδή στο κομμάτι της καθοδήγησης, η Ανδριάννα Γεροντή, ψυχολόγος και ιδρύτρια του Κέντρου Θεραπευτικής Συμβουλευτικής Παιδιών και Ενηλίκων (ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ) μπορεί ν' αποδειχθεί πολύτιμος αρωγός. Πώς; Η απάντηση θα δοθεί στο βιωματικό της σεμινάριο «Από Πιόνι, Βασιλιάς» που θα πραγματοποιηθεί 27 Μαρτίου-2 Απριλίου. Γιατί πράγμα, όμως, μιλάμε;

Μια επαναστατική μέθοδος
Η Ανδριάννα Γεροντή επιστράτευσε την εμπειρία που αποκόμισε έπειτα από δεκαέξι χρόνια επαγγελματικής πορείας, καθώς και την γνώση από την διαρκή της εκπαίδευση στον τομέα της ψυχολογίας, δημιουργώντας τη δική της μέθοδο. Φανταστείτε την, σαν το απόσταγμα όλων των παραπάνω. Σαν τα πιο «δυνατά» χαρτιά της κάθε επιμέρους μεθόδου που συμπληρώνουν ένα δυναμικό παζλ με έναν και μόνο στόχο: Την ανάκτηση της αυτοπεποίθησης. Το λέει άλλωστε και το όνομά της: «Από Πιόνι, Βασιλιάς».


Η κυρία Γεροντή σημειώνει: «Αν από τη στιγμή που γεννηθήκατε αισθάνεται ότι είστε ο επιβάτης στο τρένο της ζωής σας αντί να το οδηγείτε εσείς. Αν έχετε προσπαθήσει σκληρά ν' ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, αλλά αυτή διαρκώς γλιστρά από τα χέρια σας. Αν είναι πολλές οι φορές που κάνατε πίσω για χατίρι κάποιου άλλου ή ενός ακόμη "πρέπει" ή νιώσατε πιόνι στα χέρια του άλλου, τότε αυτό το σεμινάριο μπορεί να σας βοηθήσει».

 

Τι να περιμένετε;
Δυναμικές ασκήσεις και διαφορετικές θεραπευτικές τεχνικές θα σας βοηθήσουν ν' απελευθερωθείτε από περιοριστικές πεποιθήσεις, να καθαρίσετε τα ενεργειακά σας κέντρα, ν' απαλλαγείτε από ψυχοσωματικά, ενοχές και φόβους. Να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, αλλά και την αποφασιστικότητά σας, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Με οδηγό τη συγκεκριμένη μέθοδο, θα σκάψετε βαθιά, εκεί που είναι οι ρίζες σας και θ' ανακαλύψετε όλα τα καλά αλλά και τα βιώματα-βαρίδια που σας κληροδότησαν οι πρόγονοί σας. Και έπειτα, θα μάθετε πώς αυτή η πολύτιμη γνώση μπορεί να μεταμορφωθεί από τροχοπεδη σε πολύτιμο σύμμαχο. Με σεβασμό στο παρελθόν και νέο όραμα για το μέλλον.

 

Πρόγραμμα σεμιναρίου
Αν αισθάνεστε πως ήρθε η ώρα να πάρετε την ζωή στα χέρια σας αλλά δεν ξέρετε τον τρόπο, τότε ελάτε στο επόμενο βιωματικό σεμινάριο «Από Πιόνι, Βασιλιάς» της Ανδριάννα Γεροντή.


Το ταξίδι ξεκινά την Δευτέρα 27 Μαρτίου στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ στην Αθήνα (Κηφισίας 38, έναντι President). Εκεί καθημερινά και μέχρι την Τετάρτη 29/3 από τις 18:00 έως και τις 22:00 θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο μέχρι και την Τετάρτη 29/3. Από την Πέμπτη το απόγευμα (30/3) μέχρι την Κυριακή (2/4) αφήνουμε τα πάντα πίσω μας και μεταφερόμαστε στην Χαλκίδα. Μία μέρα άδεια από την δουλειά, την οφείλουμε στον εαυτό μας.
Κόστος συμμετοχής: 500 ευρώ + ΦΠΑ (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται οι εισηγήσεις, η διαμονή και το φαγητό στη Χαλκίδα). Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα 215 5151681, 6936504508.


Βιογραφικό Ανδριάννας Γεροντή
Ξεκίνησε τις σπουδές της στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισε στο SouthEastern College στην Ελλάδα.


Εκπαιδεύτηκε στον Συντονισμό Ομάδων Σχολών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στην Χοροθεραπεία για Ενήλικες (Laban Analysis) και την Κινητική Θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne.) Ακόμη στην Κλινική Ψυχοπαθολογία, στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση, Gestalt Therapy, στο Body Mirror System και στο Theta Healing Level 1 και 2.


Μέσα από όλη αυτή τη γνώση και την εμπειρία των δεκαέξι χρόνων, δημιούργησε την μέθοδο «Από Πιόνι Βασιλιάς», μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει και να λύσει θέματα αυτοπεποίθησης.

Διαβάστηκε 332 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα