ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 6:26:27π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
03
Μαΐου

Το Σπίτι της Κύπρου και το Τμήμα Φιλολογίας - Εργαστήριο Κυπριακών Μελετών του Εθνικού

06
Μαΐου

Η Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και το Σπίτι της Κύπρου διοργανώνουν, την Τρίτη 9 Μαΐου 2017, ώρα 9.45 - 14.00 και 18.00 - 20.30, στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α Σύνταγμα, το ΚΑ΄ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ με θέμα Η ΑΡΧΑΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.

25
Απριλίου

Το «Διεπιστημονικό Κέντρο Αριστοτελικών Μελετών», ΑΠΘ (ΔΙ.Κ.Α.Μ.), διοργανώνει σε συνέχεια των εκδηλώσεων του 2016 για την Επέτειο των 2400 χρόνων από τη γέννηση του Αριστοτέλη, Ημερίδα για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, με θέμα «Αριστοτέλης ο οικουμενικός, διαχρονικός και πανεπιστήμων φιλόσοφος».

01
Απριλίου

Στο πλαίσιο της παραπάνω συλλογιστικής το σκοποθετικό πλαίσιο αναφοράς του σεμιναρίου περιλαμβάνει:

27
Ιανουαρίου

Μετά την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου Το Κλαρινέτο, ο συγγραφέας Βασίλης Αλεξάκης επιστρέφει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων για ένα νέο κύκλο σεμιναρίων δημιουργικής γραφής που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 30 Mαρτίου μέχρι την Πέμπτη 6 Απριλίου.

08
Ιανουαρίου

«Η ποίηση είναι μια ακριβής επιστήμη, όπως η γεωμετρία» Gustave Flaubert

28
Νοεμβρίου
04
Οκτωβρίου

Τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης σε συνεργασία με την δρα Φιλολογίας, ποιήτρια, Σύμβουλο Καθηγήτρια στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, Χρύσα Αλεξοπούλου, διοργανώνουν Εργαστήρι Λόγου και Γραφής για όσους επιθυμούν να προσεγγίσουν τη λογοτεχνία αλλιώς· να τροφοδοτήσουν τη σκέψη τους, να οξύνουν το πνεύμα τους και να καλλιεργήσουν τον δικό τους τρόπο έκφρασης.

23
Αυγούστου

Πρόζα - θεατρικό - τηλεοπτικό σενάριο - παραμύθι

Δεν γράφω πολλά για να μην σας κουράζω και πιο πολύ για να μην σας τρομάξω.

15
Ιουλίου

Η πειθώ ως εργαλείο επαγγελματικών και διαπροσωπικών σχέσεων

18
Ιουνίου

«Μπορείς να πεις τις πιο βαθιές αλήθειες με τα ψέματα της μυθοπλασίας» Isabel Allende

30
Μαΐου

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης σε συνεργασία με  τον Πρόεδρο των Δημοτικών παιδικών σταθμών Στέλιο Μαυρακάκη

15
Μαΐου

Οι δάσκαλοι είναι άριστα εκπαιδευμένοι στο να μεταδίδουν πληροφορίες για το αντικείμενό τους, όμως η εκπαίδευσή τους υπολείπεται των δεξιοτήτων για την αποτελεσματική διαχείριση της τάξης και των προσωπικών και διαπροσωπικών θεμάτων των μαθητών.

01
Απριλίου

Σε πολυθεματικό επιμορφωτικό πρόγραμμα, που διευθύνει και διδάσκει ο καθηγητής της Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και συντάκτης του Χρηστικού Λεξικού της Νεοελληνικής Γλώσσας της Ακαδημίας Αθηνών,

24
Μαρτίου

Σε ελκύει η ιδέα της συγγραφής; Είσαι αρχάριος συγγραφέας; Θέλεις να γράψεις αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις;

16
Μαρτίου

Δωρεάν βιωματικό εργαστήρι ενηλίκων που ασχολείται ιδιαίτερα με την εμψύχωση και ανάδειξη του αφηγητή, του παραμυθά που υπάρχει μέσα στον καθένα μας.

09
Μαρτίου

Επιμέλεια κειμένου – Ελληνικά & μεταφρασμένα κείμενα

22
Φεβρουαρίου

Tο Ελληνικό Ινστιτούτο Αιγυπτιολογίας και ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων συνδιοργανώνουν σεμινάριο Αιγυπτιολογίας.

Σελίδα 1 από 3

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα