ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 2:51:02μ.μ.
15
Μαΐου

Εργαστήριο αποτελεσματικού δασκάλου με τον Πάτρικ Ακριβό, Σύμβουλο PCA στον Ευριπίδη στη Στοά

Κατηγορία Λογοτεχνικά

Οι δάσκαλοι είναι άριστα εκπαιδευμένοι στο να μεταδίδουν πληροφορίες για το αντικείμενό τους, όμως η εκπαίδευσή τους υπολείπεται των δεξιοτήτων για την αποτελεσματική διαχείριση της τάξης και των προσωπικών και διαπροσωπικών θεμάτων των μαθητών.

Πώς να ενθαρρύνεις έναν μαθητή; Πώς να ελαττωθεί ο χρόνος που ξοδεύεται για να ηρεμήσει η τάξη και πώς να αυξηθεί ο χρόνος διδασκαλίας; Πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά γονείς πλημμυρισμένοι από άγχος και ανησυχίες;

 

Το να διδάσκεις και το να μαθαίνεις είναι δύο ξεχωριστές διαδικασίες, που απαιτούν μια ειδικού τύπου σχέση προκειμένου να συντονιστούν. Οι δάσκαλοι χρειάζονται επικοινωνιακές δεξιότητες για να δημιουργήσουν αυτόν τον δεσμό. Η φιλοσοφία του Δρ. Gordon για τη διαχείριση της σχολικής τάξης βασίζεται στην πεποίθηση ότι οι παραδοσιακές μέθοδοι που χρησιμοποιούν την εξουσία για την επιβολή της πειθαρχίας είναι μακροπρόθεσμα αναποτελεσματικές.

 

Σε αυτή την διάλεξη θα εξερευνήσουμε το πώς η μέθοδος Gordon συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη των παιδιών.

 

Κόστος συμμετοχής ανά άτομο: 5 €

 

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, 18.00-21.00


Ευριπίδης στη Στοά (Α. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι)

 

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 210 6800644, εσωτ. 505 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 729 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα