ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 5:10:45μ.μ.
17
Απριλίου

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟ

Κατηγορία Λογοτεχνικά

Ποια καλύτερη συνέχεια για το πολύ πετυχημένο μάθημα συγγραφής για όλους, Κινητήρας Σ- Για μια καινούρια αρχή!, από το να βγούμε έξω τώρα που θα καλοκαιριάσει;

Όλα τα μαθήματα θα γίνουν έξω από το στούντιο του Κινητήρα, για να βγούμε με ασφάλεια από τα στεγανά μας και να επιτρέψουμε στο περιβάλλον μας ώστε να γίνει ξανά πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Η ανατρεπτική μέθοδος body/word και εργαλεία από το πιο σύγχρονο πεδίο της συγγραφικής έκφρασης, το performance writing, έρχονται να μας βοηθήσουν να εκφραστούμε με τρόπους μοναδικούς και ανεπανάληπτους, όπως είμαστε και εμείς!

 

Καλεσμένη η Camilla Nelson ποιήτρια, text-artist και ερευνήτρια. Είναι ιδρύτρια και καλλιτεχνική επιμελήτρια του εκδοτικού οίκου Singing Apple Press, κάτοχος PhD Performance Writing και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ποίησης στο Cardiff Metroplitan University.

 

Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.

 

Που και πότε
Κινητήρας STUDIO > Πλάκα - Ακρόπολη


Διεύθυνση: Ερεχθείου 22 Τηλέφωνο: 210.9248 328, 6986.155901, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
17 Απριλίου 2015 ... 19 Ιουνίου 2015
Παρασκευή: 19:00 με 21:00


Εισιτήρια
Κόστος: 75€ (10% έκπτωση στους κατόχους κάρτας ανεργίας)

Δηλώσεις συμμετοχής: 210-9248328 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

πηγή: artandlife.gr

Διαβάστηκε 256 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα