ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:45:04π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
19
Μαΐου

Σε ποιους απευθύνεται:Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν το μοντέλο του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και τις δυνατότητες που μας δίνει στην βελτίωση της επικοινωνίας μας με τους άλλους καθώς και στην επίτευξη των προσωπικών μας στόχων.

Περιγραφή:
H ISON από το 1991 συνεργάζεται με τα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.
Για 1η χρονιά φέτος αποφάσισε να μεταφέρει την εμπειρία της και στον τομέα των εκπαιδεύσεων, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας σεμινάρια με σκοπό να επιμορφώσει και να καταρτήσει άτομα που είτε θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους είτε να εξελίξουν τις γνώσεις τους στην ήδη εργασία τους..
Στις μέρες μας 9 στα 10 λανσαρίσματα προϊόντων αποτυγχάνουν, λίγα είναι αυτά που καταφέρνουν να μείνουν στη μνήμη μας ή έστω να μας τραβήξουν την προσοχή μας για λίγο.

 

Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί γίνεται αυτό;;;

 

Η απάντηση είναι στον εγκέφαλο μας, καθώς υπάρχουν ειδικές λειτουργίες του που μας παροτρύνουν ή μας απωθούν από κάποιες εικόνες. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο όπως η Coca-cola, Google, pepsico & Microsof χρησιμοποιούν το Neuromarketing.
Το Neuromarketing χρησιμοποιεί τεχνικές της νευροεπιστήμης και μας βοηθά να κατανοήσουμε τις συμπεριφορές των καταναλωτών σε μάρκες και marketing.
Κάνε το προϊόν σου να ξεχωρίσει μέσω της προβολής του.

 

Βεβαίωση Παρακολούθησης
Με το πέρας του σεμιναρίου οι καταρτιζόμενοι λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες Συμμετοχής:
Πόσο διαρκεί; 10 ώρες
Πότε γίνεται; 2, 3/6 (14:00-17:00) 4, 5/6 (14:00-16:00)
Τιμή : 150 ευρώ. Ειδικές τιμές για φοιτητές, ανέργους, ομάδες προσώπων και πρώιμες εγγραφές!

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Διαβάστηκε 413 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα