ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 6:57:03π.μ.
28
Φεβρουαρίου

"Team Building" με τον Δ. Μπουραντά

Κατηγορία Marketing

Στόχοι του σεμιναρίου είναι η κατανόηση των θεμελιωδών παραμέτρων που εξασφαλίζουν τη συνέργεια και την αποτελεσματικότητα των ομάδων, η ανάπτυξη των ικανοτήτων του ηγέτη για το κτίσιμο αποτελεσματικών ομάδων και η ανάπτυξη των ικανοτήτων και της αποτελεσμτικότητας του κάθε μέλους της ομάδας.

Επιχειρήσεις με αναπτυγμένη την Κουλτούρα της Λειτουργίας Αποτελεσματικών Ομάδων αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς ενισχύεται η συνέργεια για να επιτευχθούν κοινοί στόχοι, τα μέλη της ομάδος δεσμεύονται και αισθάνονται προσωπικά υπεύθυνα για τη συνολική επίδοση. Τέλος, αναπτύσσονται ηγετικές δεξιότητες με αποτέλεσμα οι επικεφαλής των ομάδων να αυξάνουν συνολικά των παραγωγικότητα του προσωπικού τους.
Το σεμινάριο είναι πρακτικού χαρακτήρα αναδεικνύοντας τον τρόπο που σχηματίζονται και αναπτύσσονται οι αποδοτικές ομάδες και απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα του Management από το απλό στέλεχος μέχρι τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.


Το ισχυρό σημείο του σεμιναρίου είναι οτι μέσω βιωματικών ασκήσεων, αναδεικνύεται η αξία της λειτουργίας της Ομάδος και τεκμηριώνεται η ανάγκη της δημιουργίας Κουλτούρας και πνεύματος Ομαδικής εργασίας (Team spirit) στον Οργανισμό.


Οι Συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

    Διαπιστώσουν μέσω ασκήσεων οτι οι λύσεις που δίνονται μεσω teamwork ειναι περισσότερο λειτουργικές και επιτυχημένες όταν εμπλεκεται η Ομάδα, σε σχέση με τις ατομικές λύσεις.
    Εξοικειωθούν με τα βήματα και τους κανόνες κτισίματος της Ομάδος βήμα προς βήμα.
    Καθορίζουν τρόπους ανάπτυξης των μελών της Ομάδας μέσω της συμμετοχής τους σε αυτήν
    Αντιληφθούν την αξία της Λειτουργίας των Ομάδων στην παρακίνηση των ανθρώπων
    Βελτιώσουν τις Επικοινωνιακές τους Δεξιότητες
    Αναπτύξουν την ικανότητα δημιουργίας συνέργειας μεταξύ των μελών μέσω καλύτερης ακρόασης και κατανόησης των δυνατοτήτων τους
    Ασκηθούν στο να μετατρέπουν την ατομική γνώση σε Εταιρική γνώση

 

 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστηκε 325 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα