ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 - 11:23:06π.μ.

Εκδόσεις Λεξίτυπον

09
Μαρτίου
17
Φεβρουαρίου

Η Ανοιχτή Φωτογραφική Ομάδα ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας – Αχαΐας συνεχίζει το Εργαστήρι Επεξεργασίας Εικόνας με τη Διδασκαλία του Photoshop

15
Δεκεμβρίου
08
Οκτωβρίου

Το SPSS είναι ένα πολύ εύχρηστο στατιστικό πακέτο ανάλυσης δεδομένων το οποίο παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας ανώτερων ολοκληρωμένων στατιστικών αναλύσεων ακόμη και από όσους γνωρίζουν λίγα πράγματα για τη στατιστική επιστήμη.

13
Σεπτεμβρίου

Joomla: είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, ανοικτού κώδικα.

04
Αυγούστου

Είναι σχεδιασμένο και απευθύνεται σε: οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο της Γραφιστικής, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται, έχοντας πάντα ως στόχο την άριστη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

13
Ιουλίου

Το Θερινό Σχολείο απευθύνεται σε φοιτητές, αποφοίτους και επαγγελματίες που επιθυμούν να μάθουν να κατασκευάζουν και να διαχειρίζονται επαγγελματικές ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα μέσω της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας ανάπτυξης ιστοσελίδων, του WordPress CMS.

01
Ιουλίου

Η προστασία των πάσης φύσεως πληροφοριακών δεδομένων από εσωτερικές και εξωτερικές «απειλές» είναι ένας σημαντικός παράγοντας αξιοπιστίας, λειτουργικότητας και πολλές φορές επιβίωσης για κάθε Οργανισμό.

13
Ιουνίου

Είναι σχεδιασμένο και απευθύνεται σε: Γραφίστες, Φωτογράφους, Σκηνογράφους, Διακοσμητές, Αρχιτέκτονες Τοπίου, Σχεδιαστές, Αρχιτέκτονες, Web designers, Product designers, Fashion designers, Graphic designers, Εργαζόμενους, Φοιτητές, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Αυτοαπασχολούμενους, Ανέργους, Σχεδιαστές Δομικών Έργων

05
Μαΐου

Εκμάθηση του πιο δημοφιλούς προγράμματος ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας και φωτογραφίας σε προχωρημένο επίπεδο χρησιμοποιώντας advance τεχνικές.

18
Απριλίου

Στο σεμινάριο αυτό παρουσιάζονται οι πιο σύγχρονες πρακτικές, καθώς και αναλυτικές Διαδικασίες, που διασφαλίζουν την εμπιστευτικότητα, την ακεραιότητα και τη διαθεσιμότητα των πάσης φύσεως πληροφοριακών δεδομένων, τα οποία αποτελούν πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για κάθε σύγχρονη Επιχείρηση.

06
Απριλίου

Βάσει του ορισμού του Alan F. Westin η ιδιωτικότητα (privacy)

02
Απριλίου
22
Μαρτίου

Η προστασία των πάσης φύσεως πληροφοριακών δεδομένων από εσωτερικές και εξωτερικές «απειλές»

21
Μαρτίου

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των ανθρώπων που στελεχώνουν

13
Μαρτίου

Πιστοποίηση Πληροφορικής ΑΣΕΠ Υπουργείο Παιδείας ΕΟΠΠΕΠ: Δωρεάν Εκπαίδευση Επιδοτούμενα Νέα Τμήματα

07
Μαρτίου

Εισηγητές με πολυετή διδακτική και εργασιακή εμπειρία

28
Φεβρουαρίου

Η Δημιουργία Εφαρμογών με την Microsoft Access

Σελίδα 1 από 5

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»