ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 2:19:47μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
20
Μαΐου

Περιγραφή: Τα Προγράμματα Επαγγελματικού Φωτορεαλισμού και Κίνησης!

Το 3D Studio Max και 3D Studio Viz είναι αποκλειστικά προγράμματα επαγγελματικού Φωτορεαλισμού και κίνησης. Έχουν κοινό πυρήνα και απλά είναι εμπλουτισμένα με πρόσθετα εργαλεία έχοντας διαφορετικούς στόχους. Το μεν 3Ds VIZ έχει σαν στόχο την παρουσίαση, ενώ το 3Ds MAX τον κινηματογράφο, την τηλεόραση κλπ.


Το 3Ds VIZ απευθύνεται στους σχεδιαστές - μελετητές όπως αρχιτέκτονες, τοπογράφους, μηχανολόγους, βιομηχανικούς σχεδιαστές κλπ, προσφέροντας εξειδικευμένα εργαλεία για τις ανάγκες τους. Είναι πρόγραμμα δημιουργίας τρισδιάστατων μοντέλων, φωτορεαλισμού και κίνησης. Τα εργαλεία του, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μοντέλα διαφόρων θεμάτων, να τα μελετήσετε με υλικά και να χρησιμοποιήσετε απλές ή σύνθετες τεχνικές φωτισμού και να τα αποδώσετε με τέτοιο τρόπο που να απεικονίζει ρεαλιστικά το τελικό αποτέλεσμα. Με τα εξειδικευμένα του εργαλεία, μπορείτε να δημιουργήσετε κίνηση και βίντεο.


Το 3Ds MAX, περιέχει όλα τα παραπάνω και επιπλέον εργαλεία για πρόσθετα εφέ, όπως δημιουργία και κίνηση χαρακτήρων (ανθρώπων, ζώων), ειδικών οπτικών εφέ (εκρήξεις, φλόγες), κίνηση σωματιδίων (καπνός, πλήθος), μετασχηματισμούς, συγχρονισμένη κίνηση κλπ. Όλα δηλαδή τα πρόσθετα εργαλεία τα οποία είναι απαραίτητα για την δημιουργία ταινιών, τηλεοπτικών εφέ κλπ.

 

Πληροφορίες Συμμετοχής:
Διάρκεια: 30 ώρες
Κόστος: € 395
Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίου:
Καθημερινά: 10.00-13.00, ή 13.00-16.00, ή 16.00-19.00, ή 19.00-22.00
Σάββατο: 10.00-14.00

 

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, σας προσφέρουμε επιπλέον ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ:
• Βεβαίωση Παρακολούθησης
• Απεριόριστη Πρακτική Εξάσκηση
• Αναλυτικές Σημειώσεις
• Προώθηση Βιογραφικού σε Ελληνικές & Πολυεθνικές Επιχειρήσεις

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Διαβάστηκε 502 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα