ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 - 12:12:09μ.μ.

banner468x60

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22
Νοεμβρίου

Περιγραφή: Το σεμινάριο αυτό παρουσιάζει αναλυτικά την τελευταία έκδοση του πλεόν δημοφιλούς λογισμικού για την διαχείριση έργων, του Microsoft Project 2013.

 

Το σεμινάριο είναι 100% πρακτικό, και υλοποιείται πάνω σε υπολογιστή: κάθε εκπαιδευόμενος έχει το δικό του laptop το οποίο και χρησιμοποιεί από την αρχή μέχρι και το τέλος του σεμιναρίου.

 

Η τελευταία έκδοση του MS Project είναι ιδιαίτερα ισχυρή, και περιλαμβάνει λειτουργίες οι οποίες μπορούν να καλύψουν πλήρως όλες τις φάσεις ακόμα και πολύ μεγάλων και σύνθετων έργων.

 

Παράλληλα με την εκπαίδευση πάνω στο λογισμικό, γίνεται και σύνδεση με την αντίστοιχη θεωρία και αναλύονται οι βάσεις του Project Management με εργαλεία όπως τα Work Breakdown Structure, διαγράμματα Gantt, ιστογράμματα πόρων, χρηματοροές (cash flows) κ.α.

 

Το εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου περιλαμβάνει σημειώσεις, συνοπτικούς οδηγούς, ασκήσεις, ερωτήσεις καθώς και το βιβλίο "Microsoft Project 2013, the missing manual".

 

Ακόμα, στο σεμινάριο περιλαμβάνονται ένας μεγάλος αριθμός από ηλεκτρονικά αρχεία έτοιμα προς χρήση, καθώς και ενδεικτικές ασκήσεις προετοιμασίας για όπους ενδιαφέρονται να προχωρήσουν στην πιστοποίηση 74-343 της Microsoft, “Microsoft Project 2013, Managing Projects”.

 

 

Υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι ο Γιάννης Βιθυνός, Ηλ. Μηχ. ΕΜΠ, MSc.

 

Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στη Διαχείριση σύνθετων Έργων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Έχει διδάξει πάνω από 1600 ώρες Διαχείριση Έργων μέσα στα τελευταία τρία χρόνια. Είναι ιδρυτής της Critical Path Consulting & Training, εταιρείας που ασχολείται αποκλειστικά με τη Διαχείριση Έργων. Είναι πιστοποιημένος Project Manager Professional (PMP®) από το Project Management Institute (PMI®), πιστοποιημένος από το International Project Management Association (IPMA-D), ενώ είναι και κάτοχος του Advanced Project Management Certification (APMC). Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του 1ου εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου του ελληνικού τμήματος του PMI, καθώς και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 1ου Συνεδρίου Project Management στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2006.

 

Επίσης, είναι μέλος του ελληνικού memberassociation του International Project Management Association (IPMA) και αξιολογητής έργων για το Παγκόσμιο Βραβείο Αριστείας στη Διαχείριση Έργων του IPMA.Σε ποιους απευθύνεται:


Aπευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να μάθουν το MS Project με αποτελεσματικό τρόπο, κατανοώντας δηλαδή πως τα χαρακτηριστικά του λογισμικού συνδέονται με την συνολική μεθοδολογία του project management. Το σεμινάριο δεν προαπαιτεί γνώση κάποιου συγκεκριμένου εργασιακού αντικειμένου, και καλύπτει όλες τις δραστηριότητες οι οποίες μπορούν να οργανωθούν σαν Έργα.
 

Περιεχόμενο

 

Εισαγωγικά Θέματα
Guided Tour στο MS Project
Δημιουργία λίστας δραστηριοτήτων
Ορισμός πόρων
Σύνδεση πόρων με δραστηριότητες
Μορφοποίηση και sharing του χρονοδιαγράμματος
Παρακολούθηση προόδου δραστηριοτήτων

 

Προχωρημένα Θέματα


Ρυθμίζοντας τις λεπτομέρειες των δραστηριοτήτων
Ρυθμίζοντας τις λεπτομέρειες των πόρων
Ρυθμίζοντας τις λεπτομέρειες των αναθέσεων
Ρυθμίζοντας τις λεπτομέρειες του χρονοδιαγράμματος
Οργανώνοντας τις λεπτομέρειες του έργου
Παρακολούθηση προόδου δραστηριοτήτων και αναθέσεων
Έρευση και αναφορά της κατάστασης του έργου
Επαναφέροντας το έργο στον σωστό δρόμο

 

Ειδικά Θέματα


Εφαρμόζοντας προχωρημένη μορφοποίηση και εκτύπωση
Προσωποποιώντας το Project
Διαμοιρασμός πληροφορίας με άλλες εφαρμογές
Ενοποιώντας διαφορετικά έργα και πόρους

 

Μεθοδολογία και Διδακτικό Υλικό


Το σεμινάριο υλοποιείται με τη βοήθεια παρουσίασης, εξάσκησης σε υπολογιστή, ασκήσεων, παραδειγμάτων και case studies.


Παρέχεται σημειώσεις, συνοπτικοί οδηγοί και το εκπαιδευτικό βιβλίο “MS Project 2013, the missing manual”.


Ακόμα, στο σεμινάριο περιλαμβάνονται ένας μεγάλος αριθμός από ηλεκτρονικά αρχεία έτοιμα προς χρήση, καθώς και ενδεικτικές ασκήσεις προετοιμασίας για όπους ενδιαφέρονται να προχωρήσουν στην πιστοποίηση 74-343 της Microsoft, “Microsoft Project 2013, Managing Projects”.

 

Πληροφορίες Συμμετοχής:
Υπάρχει δυνατότητα επιδότησης από το πρόγραμμα Κατάρτισης ΛΑΕΚ 0,45% του ΟΑΕΔ.

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος.

 

 

 

πηγή: semifind.gr

Διαβάστηκε 155 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα