ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 6:43:30μ.μ.
04
Μαΐου

Ρηματική διακοίνωση για τη γενοκτονία προσφύγων - Άρθρο του Γιώργου Τρανταλίδη

Κατηγορία Άρθρα - Απόψεις

Eπειδή την τελευταία διετία οργιάζουν οι Τούρκοι διακινητές έχει συντελεστεί τεράστια ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Σύρων προσφύγων από τους Τούρκους.

Επειδή τα κέρδη των διακινητών ανέρχονται σε δισεκατομμύρια δολάρια η κατάσταση αυτή θα συνεχίζεται εσαεί, διότι η Τουρκία όχι μόνο δεν σέβεται  καμία συμφωνία με την Ε.Ε. αλλά θα συνεχίσει να ενθαρρύνει τους διακινητές.

 

Αρμόζει έπαινος στους ηρωικούς άνδρες του Λιμενικού Σώματος οι οποίοι έχουν διασώσει 90.000 πρόσφυγες και συλλαμβάνουν τους αδίστακτους και κυνικούς Τούρκους διακινητές όταν το επιτρέπουν οι περιστάσεις.


Οι διακινητές έχουν φτάσει - εν ονόματι του κέρδους - σε τέτοιο βαθμό παχυδερμίας ώστε τους επιβιβάζουν σε σάπια σκάφη εν γνώσει τους ότι θα βυθισθούν μόλις ανοιγούν στη θάλασσα. Επίσης αδιαφορούν ακόμη και στη θέα άψυχων σωμάτων ανηλίκων παιδιών στα παγωμένα νερά του Αιγαίου.


Εκτός από τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία, παράνομη διακίνηση μεταναστών και πρόκληση ναυαγίου πρέπει να τους απαγγέλλεται και η κατηγορία για το αδίκημα της διατάραξης της υδάτινης συγκοινωνίας (αρ 290, 291 ΠΚ)  σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.


 Πρέπει να γίνει κατανοητό στην Ευρώπη, ότι οι Έλληνες και δη οι νησιώτες, έχουν  ξεπεράσει προ πολλού τα όρια τους στην υποδοχή εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων και οικονομικών μεταναστών στην ελληνική επικράτεια, ενώ τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη συνεχίζουν να υψώνουν τείχη.


Επιβάλλεται όπως εκδοθεί κατεπειγόντως ρηματική διακοίνωση από το ΥΠΕΞ προς την Τουρκία ώστε οι Τούρκοι να γνωρίζουν ότι ο ελληνικός νόμος θα εφαρμόζεται κατά γράμμα στις περιπτώσεις των διακινητών και οι απειλούμενες ποινές θα είναι ισοβίου καθείρξεως.

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιώργος Τρανταλίδης

Δικηγόρος

 

 

πηγή: hephaestuswien.com

Διαβάστηκε 273 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα