ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 6:37:06μ.μ.
03
Απριλίου

Το ήθος στην καθημερινότητα των πολιτών της κάθε χώρας παγκόσμια! - Άποψη του Κωνσταντίνου Νούλα - Πικροδημήτρη

Κατηγορία Άρθρα - Απόψεις

Ο πολιτισμός των πολιτών παγκόσμια είναι η κατεξοχήν αλληλουχία ανθρώπινων συμπεριφορών καθώς και εφαλτήριο αυτοέλεγχου και αυτό εξέλιξης των πάντων μέσα από την ανθρώπινη πορεία της ανθρώπινης δημιουργικής πορείας!

Κάθε πράξη όπως και κάθε σκέψη πρέπει να επεξεργάζεται ευθαρσώς από τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά αλλά ποτέ μεμονωμένα δηλαδή μέσω ερινυών οι οποίες οδηγούν σε δήθεν αλληλοβοήθειες που καταστρέφουν ανθρώπινες ζωές και διαιωνίζουν την απάνθρωπη και την υποκριτική συμπεριφορά δηλαδή την εξαναγκαστική συνεκμετάλλευση απάνθρωπων εις βάρος των ΑΝΘΡΩΠΩΝ!


IMG 20221123 200233Ο απρόβλεπτος παράγοντας στην ανθρώπινη ζωή όπως και στην καθημερινή ζωή των πολίτων δεν ενέχει μόνον κίνδυνους και ρίσκα...


Αλλά μπορεί πάντα και συνέχεια να αντιπαρατεθεί στην εκάστοτε δήθεν αλλαγή καταστάσεων δηλαδή της ανθρώπινης ζωής μας!


Η παγκόσμια Χα ζαριά δηλαδή η επονομαζόμενη και νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων δεν είναι παγκόσμια ηγεμονία αλλά είναι αυτό που πάντα είναι οι απάνθρωπες πηγές-πληγές εναντίων των ανθρώπων!


Είναι η απάνθρωπη επιβουλή που εδράζεται μέσα στην Ελληνική Βουλή της Ελληνικής Δημοκρατίας!

 


Εδώ όμως πρέπει να γίνει μια θρυλική και γενναία διευκρίνηση!


Ο κοινός εχθρός από παντού δεν εδράζεται μόνον σε ένα πόστο η θέση η καρεκλοκένταυροι-η απάνθρωπη κατάσταση!


Η σύνδεση της φύσης στην γη μας και σε κάθε γωνιά των συμπάντων η αλλιώς των παν συμπαντικών και αέναων εμφυσημάτων δηλαδή δημιουργίας άυλης και υλικής ζωοδότρας μορφής δημιουργίας είναι η αρμόζουσα πραγματική και αληθινή κατάσταση παγκοσμίων αλλαγών βέβαια μέσα από χαοτικές μεταβολές αλλά πάντοτε εστιάζουν αυτές οι συνεχόμενες ανατροπές των αλλαγών και των ίδιων δηλαδή των αλλαγών σε καλύτερα αποτελέσματα πάντοτε!


Η απάνθρωπη όμως ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ!


Είναι αυτό που όλοι μας λέμε για πιο λόγο και για ποιους σκοπούς όλοι μας ζούμε.


Ναι όλες μας και όλοι μας οι άνθρωποι και οι συνάνθρωποι μας ζούμε για τον αέναο πρωταρχικό σκοπό δηλαδή για την συνεχή πορεία δηλαδή για την συνεχή προσπάθεια …


Για την ιδιά μας την ανθρώπινη και την ίδια ακριβώς στιγμή την συν ανθρώπινη και πανανθρώπινη ζωή …


Όλοι οι υποκριτές όλοι τους μαζί μας φάγανε!


Ποιοι όμως είναι αυτοί οι κακοί και απάνθρωποι υποκριτές;


Εδώ είναι το μέγα ερώτημα αλλά πανεύκολα προς βάσιμο και πάντα έτσι είναι!


Δεν υπάρχει ποτέ κανένα απολύτως μα κανένα νόημα γραφής όταν δεν προσδιορίζονται δηλαδή όταν δεν αναφέρονται ποτέ οι ανθρώπινες δικλείδες ασφάλειας και ανθρώπινης προστασίας της ιδίας της ανθρώπινης ζωής μας.


Οι δικλείδες ασφαλείας είναι ακριβώς ο ίδιος μας ο εαυτός η αλλιώς ο συνεχώς ενσυνείδητος ενιαυτός μας.


Μόνον και μόνον όταν προστατεύουμε το μεγαλύτερο όπλο μας, δηλαδή το παντοδύναμο ανθρώπινο μυαλό μας, δηλαδή το κέντρο, το στρατηγείο της ζωής μας της ίδιας μας της ζωής τότε και μόνον τότε διαλύονται τα πάντα.


Δηλαδή καταστρέφουμε όλοι μας τις κάθε είδους επιβουλές, τις κάθε είδους αμαρτίες, τις κάθε είδους απάνθρωπες υποκρισίες των απάνθρωπων…


Όταν η ιστορία από εφαλτήριο πολύ σπουδαίας μεγαλοσύνης την θυσιάζουν οι απάνθρωποι στον βωμό της ίδιας της ανθρώπινης ζωής μας, τότε και η ιστορία συνεχώς επαναλαμβάνεται και η ανθρώπινη ζωή συνεχώς καταστρέφεται, ισοπεδώνοντας τα πάντα με τους ίδιους μας τους κατακερματισμένους μας εαυτούς μας, δηλαδή ανακαλύπτοντας από το πουθενά κάθε είδους ευτελών δικαιολογιών για την μη διεκπεραίωση στόχων. μέχρις εσχάτων…


Όπως μου έλεγε πολύ συχνά και με πηγαία Ελληνική λαλιά η γιαγιά μου η Παρασκευούλα Γιώτη-Νούλα, η μητέρα του αείμνηστου πατέρα μου.


Μου έλεγε και αστράφτανε τα μάτια της δηλαδή ότι ΑΓΩΝΑ Η ΖΩΗ! Δηλαδή ότι η ίδια μας η ανθρώπινη ζωή μας είναι ένας αέναος και συνεχής αγώνας.


Τεράστια όμως προσοχή εδώ.


Έλεγε την προστατευτική λέξη αγώνας δηλαδή με την ανθρώπινη λέξη αγώνας προστάτευε την ίδια την ανθρώπινη ζωή δηλαδή χωρίς καμία μα καμία υποκρισία έλεγε πάντα και για πάντα μόνον αλήθειες και μόνον τις αλήθειες για τον κάθε συνάνθρωπο της μέσα από την ανθρώπινη ζωή των συμπολιτών της.


Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ.


Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΥ ΝΟΥΛΑ.
ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ, ΜΑΡΞ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.
ΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, ΕΜΜΑΝΟΥΛ ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
Η ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΙΜΗΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΝΤΟΥΖΟΥ-ΝΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ‼


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΟΥΛΑΣ - ΠΙΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ
Απόφοιτος του Deree - The American College of Greece

Διαβάστηκε 199 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα