ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 1:14:41μ.μ.
01
Ιουλίου

Το «Κύκνειο Άσμα» Ενός Μεγάλου Λαού, Που Σβήνει... - Άρθρο της Όλγας Κανελλοπούλου-Ντινοδήμου

Κατηγορία Άρθρα - Απόψεις

Το 2012 η « Ελεύθερη Πληροφόρηση» είχε φιλοξενήσει μια διάλεξη του σέρβο-αμερικανού συγγραφέα-ακτιβιστή Serge Ttifcovich, που είχε δώσει στη Βαλτιμόρη.

olga kanΑφορμή για τη διάλεξη ήταν η «Παρέλαση Περηφάνιας» όμοφυλοφιλικών κοινοτήτων, που είχε γίνει στο Βελιγράδι το 2009 και την οποία είχαν χαιρετίσει οι ηγετικές ελίτ Ευρώπης και Αμερικής και είχαν συγχαρεί την Σερβία για την «πρόοδό» της!


Επιπροσθέτως είχαν θαυμάσει το έργο του ζάπλουτου ούγκρο-αμερικάνου κερδοσκόπου-επενδυτή Τζόρτζ Σόρος, που με το Ινστιτούτο Ανοικτής Κοινωνίας {OSI} που ίδρυσε και του εκτεταμένου δικτύου οργανώσεων, που ελέγχει κατάφερε να καθιερώσει ιδέες, όπως τη νομιμοποίηση των σκληρών ναρκωτικών, που ενδημεί ήδη ανεξέλεγκτη στις κοινωνίες, το δικαίωμα άμβλωσης και πρόσβασης σε μεθόδους ελέγχου των γεννήσεων. Ενισχύει γκέι ακτιβιστές και ριζοσπαστικούς φεμινιστές και φυσικά γάμους μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.


Αλλά μέσα στις «φιλάνθρωπες» αυτές δράσεις υπάρχει μία, που πρόσφατα προβάλλει σαν εφιάλτης για τη χώρα μας: η αλλοίωση του πληθυσμού.

 

Ο Σόρος ενθαρρύνει την ελεύθερη μετανάστευση και χορήγηση ειδικών δικαιωμάτων στους μετανάστες... το 1996 δημιούργησε ένα ειδικό ταμείο, το οποίο είχε δώσει εκατομμύρια σε εθελοντικές ομάδες δικηγόρων, που δίνουν συμβουλές στο πώς να παρακάμπτονται οι νομικές προυποθέσεις  που ισχύουν για τους αυτόχθονες πολίτες, προς όφελος των μεταναστών!


Εκτός αυτών, είναι γνωστός για τη δράση του μέσω ΜΚΟ για την αποδόμηση των πρώην σοσιαλιστικών χωρών...για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, για τον έλεγχο που έπαιξαν οι ελεγχόμενες απ' αυτόν οργανώσεις στη Λιβύη και βέβαια, για τη στήριξη των δυνάμεων που μεταβάλουν τη Συρία σε ερείπια και ανοιχτό τάφο.

 

Μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης, ο Σόρος ανακοίνωσε την ίδρυση ταμείου αλληλεγγύης με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών για τους πρόσφυγες και μετανάστες. Είπε: «Ο στόχος μου είναι διπλός, πρώτον, να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και δεύτερον να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους».

 

Ξέρει  όμως πολύ καλά ότι όλα τα σπίτια στην Ελλάδα είναι ξενοίκιαστα και θα μπορούσαν να ενοικιαστούν τα ήδη υπάρχοντα για να μπει κάποιο φρένο στη συντελούμενη ανθρωπιστική καταστροφή.


Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το πάνω χέρι της προσφυγικής κρίσης το έχουν οι ΜΚΟ και όχι η Κυβέρνηση. Ακόμη όμως και σε θέματα ασφαλείας της χώρας μας που είναι άμεσα συνδεδεμένα με το προσφυγικό, οι οργανώσεις αυτές με τις ευλογίες ξένων κέντρων δρουν στην Ελλάδα λειτουργώντας ως κράτος εν κράτει.


Την σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα, κάποιοι την είχαν προετοιμάσει. Η δημόσια ασφάλεια εκχωρήθηκε στις ΜΚΟ από το 2011 και μάλιστα επί πληρωμή, ήταν το τότε νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη χορήγηση ασύλου, ήθελε αυτές τις οργανώσεις να βοηθούν τους υπαλλήλους στην υποδοχή των μεταναστών και προσφύγων. Η ταυτοποίηση των στοιχείων των προσφύγων, ήταν αδύνατον να γίνει σωστά, με αποτέλεσμα όλο το βάρος να πέφτει στις ΜΚΟ, στις οποίες δίνεται έτσι η ευχέρεια να αποφασίζουν ποιοί θα μείνουν και ποιοί θα φύγουν από τη χώρα, όταν ανοιγοκλείνουν τα σύνορα.

 

Έτσι, οι πρόσφυγες έγιναν ο Δούρειος Ίππος για να αναλάβουν τα ηνία της χώρας οι ΜΚΟ με ένα και μόνο σχέδιο: Να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της Ελλάδας, της χώρας των γραμμάτων, των τεχνών και του πολιτισμού.


Οι πολίτες της χώρας μας σήμερα στεκόμαστε με ανάμικτα συναισθήματα οίκτου και φόβου μπροστά στο πρόβλημα. Βλέπουμε την τραγικότητα των περιστάσεων, που ξεσήκωσαν τόσες ψυχές, να περάσουν από τα τουρκικά παράλια σε χώρα της ΕΕ, θύματα αετονύχηδων εμπόρων. Τα θύματα είναι πάνω από 700, που ή θαλασσο-πνίγονται ή πεθαίνουν κάτω από άθλιες συνθήκες στους καταυλισμούς. Το κακό όμως είναι πως το κλείσιμο των βορείων συνόρων της πατρίδας μας, που εγκλώβισε εδώ τόσους πρόσφυγες, ήταν προμελετημένο. Να μετατραπεί η Ελλάδα σε μια εθνοπολιτισμική βαβέλ, σε αποθηκευτικό χώρο απάτριδων στον προθάλαμο της Ευρώπης.

 

Κάποιοι όμως έχουν παρατηρήσει ειδικά δρομολόγια με «πρόσφυγες», εύρωστους και με οικονομική άνεση, που μόλις μπουν στη χώρα μας καταστρέφουν τα διαβατήριά τους, παραλαμβάνονται από ύποπτες ΜΚΟ και διακινούνται διακριτικά.

 

Ήδη λαμβάνονται αποφάσεις σε επίπεδο ΕΕ ή εξωθεσμικά {Σόρος} για οικονομική στήριξη της μόνιμης εγκατάστασή τους , που σήμερα είναι περίπου 55  χιλιάδες , αριθμός που λένε ότι θα περάσει τις 500 χιλιάδες...


Πόσο θ' αντέξει ο λαός μας, μέσα στην οικονομική κρίση που τον μαστίζει, να δείχνει αλληλεγγύη σε τόσους δυστυχισμένους. Πώς θα μπορέσει να περισωθεί ο ίδιος και να ενσωματώσει τόσο πλήθος νέων κατοίκων, όταν βλέπουμε ότι βρίσκεται σε γεροντική παρακμή. Όταν αρνείται να ζήσει συλλογικά σαν λαός ξανά στην ιστορία και επιλέγει την απόσυρση και τη φυγή προς τη μετανάστευση, με κατάληξη στο μηδέν δια των αμβλώσεων και της αυτοκτονίας... τάσεις εξαφάνισης των ελλήνων!

 

 

 

 

 

 

 

 

ΟΛΓΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μουσικολόγος-Συγγραφέας-Ποιήτρια

Διαβάστηκε 416 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα