ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 7:38:17μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
11
Μαρτίου

Αιντε: Η αλλαγή του συστήματος εγγυήσεων στην Κύπρο πρέπει να γίνει από κοινού με Ελλάδα και Τουρκία

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Ο Εσπεν Αιντε δήλωσε τη στήριξή του στην αλλαγή του συστήματος εγγυήσεων στην Κύπρο, τόνισε όμως ότι αυτό πρέπει να γίνει «μαζί με την Ελλάδα και την Τουρκία.

Ο ειδικός σύμβουλος του ΟΗΕ στην Κύπρο, μιλώντας στο ΚΥΠΕ, δήλωσε ότι θα πρέπει να γίνει κάτι πιο ουσιαστικό για να επιστρέψουν οι δύο ηγέτες στο τραπέζι των συνομιλιών, ενώ παράλληλα εξέφρασε ανησυχία για το κατά πόσο, αφού αυτό επιτευχθεί, μπορεί να υπάρξει μια «δομημένη διαδικασία» στις διαπραγματεύσεις.

 

Σε ερώτηση για τις διεργασίες που γίνονται ώστε οι δύο ηγέτες να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, απάντησε ότι «γίνονται κάποια βήματα», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Οσο για το κατά πόσο το δημοψήφισμα στην Τουρκία επηρεάζει τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών δήλωσε: «Η όποια εξέλιξη στην περιοχή που έχει σημασία, περιλαμβανομένου και του δημοψηφίσματος, έχει σίγουρα σχέση, αλλά αυτό δεν αποτελεί λόγο για να μην διεξάγονται συνομιλίες».

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 218 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα