ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 29 Απριλίου 2025 - 8:13:17π.μ.
07
Οκτωβρίου

Απειλές Ερντογάν: Το Ισραήλ θα πληρώσει το τίμημα της γενοκτονίας που διαπράττει εδώ και ένα χρόνο

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Παρομοιάζει τον Νετανιάχου με τον Χίτλερ

Το Ισραήλ «θα πληρώσει το τίμημα της γενοκτονίας που διαπράττει εναντίον του παλαιστινιακού λαού», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ένα χρόνο μετά τις φονικές επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου εναντίον του Ισραήλ και την ισραηλινή στρατιωτική απάντηση εναντίον της Γάζας.

 

Όπως έγραψε ο τούρκος πρόεδρος σε μήνυμά του στο X:

 

«Εδώ και ακριβώς 365 ημέρες, 50.000 από τους αδελφούς και τις αδελφές μας, οι περισσότεροι παιδιά και γυναίκες, δολοφονήθηκαν άγρια. Όπως ακριβώς σταμάτησε τον Χίτλερ η συμμαχία της ανθρωπότητας, ο (ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν) Νετανιάχου και το φονικό δίκτυό του θα σταματήσουν» αναφέρει.

 

Σύμφωνα με τον τούρκο πρόεδρο, «η ανθρωπότητα ολόκληρη δολοφονείται απ’ ευθείας μπροστά στα μάτια του κόσμου εδώ και ένα χρόνο». Και τονίζει: «η μακροχρόνια πολιτική γενοκτονίας, κατοχής και εισβολής του Ισραήλ πρέπει να τερματιστεί».

 

https://x.com/RTErdogan?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1843244933320208395%7Ctwgr%5Ea23e9f355cc8ca66e9e63d5b117affb8277a808b%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2Fworld%2Farthro%2F11701428%2Fto-israil-tha-plirosei-to-timima-tis-genoktonias-pou-diaprattei-edo-kai-ena-chrono-leei-o-erntogan

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 18 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα