ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 - 9:55:56μ.μ.
04
Ιουλίου

Έλον Μασκ: Οικογενειακή φωτογραφία μαζί με τον… Πάπα Φραγκίσκο

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

«Τιμή μου που συναντήθηκα με τον Ποντίφικα»

 

Ο Έλον Μασκ μπορεί να είναι συνέχεια ενεργός στα social media, όμως τις τελευταίες δέκα ημέρες είχε εξαφανιστεί, ιδιαίτερα από το Twitter, την στιγμή που είναι σε εξέλιξη η διαδικασία εξαγοράς.

 

Ο CEO της Tesla λοιπόν, εμφανίστηκε ξανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μόνο που δεν ήταν μόνος, αλλά μαζί με τους γιους του και… τον Πάπα Φραγκίσκο.

 

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ανάρτησε στο Twitter μια φωτογραφία μαζί με τα παιδιά του και τον Πάπα, ενώ στην λεζάντα έγραψε το εξής:

 

«Τιμή μου που συναντήθηκα χθες με τον Ποντίφικα»

 

Μέχρι στιγμής, δεν έχει δημοσιοποιηθεί ο λόγος της συνάντησης τους, ενώ ορισμένοι σχολίασαν ειρωνικά την συνάντηση, αναφέροντας ότι μπορεί ο δισεκατομμυριούχος να χρειάζεται θεϊκή βοήθεια για να αγοράσει τελικά το Twitter.

 

 

 

https://twitter.com/elonmusk?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1543050489050402816%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2Fworld%2Farthro%2F8780532%2Felon-mask-oikogeneiaki-fotografia-mazi-me-ton-papa-fragkisko

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

 

Διαβάστηκε 65 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα