ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:57:36μ.μ.
04
Ιουλίου

ΗΠA: Συγκλονιστικά πλάνα από τη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου σε αεροπλανοφόρο – Νεκροί τρεις πεζοναύτες

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Η τραγωδία είχε σημειωθεί το 2017

 

Ενα συγκλονιστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες μέρες καταγράφει τη στιγμή της συντριβής ενός αμερικανικού στρατιωτικού αεροσκάφους πάνω σε ένα πλοίο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ. και έντρομοι ναύτες να τρέχουν μακριά για να γλιτώσουν.

 

Από το τραγικό δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους τρεις νεαροί πεζοναύτες, το δυστύχημα συνέβη στις 5 Αυγούστου του 2017, όταν το USS Green Bay βρισκόταν στην ακτή του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία.


Σύμφωνα με την Daily Mail, στα πλάνα που δημοσιεύτηκαν online το Σάββατο φαίνεται το αεροσκάφος MV-22 Osprey να επιχειρεί προσνήωση πάνω στο αποβατικό πλοίο USS Green Bay και τελικά να συντρίβεται λόγω τεχνικών προβλημάτων. Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που το τμήμα του αριστερού κινητήρα του αεροσκάφους χτυπά πάνω στο κατάστρωμα, και οι έντρομοι ναύτες τρέχουν μακριά για να γλιτώσουν.

 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, λίγη ώρα αργότερα, το αεροσκάφος Bell-Boeing – που μετέφερε 25 πεζοναύτες της Μοίρας 265 Marine Medium Tiltrotor – έκανε βουτιά 10 μέτρων και έπεσε στη θάλασσα. Η τρύπα που άνοιξε στο πιλοτήριο από την πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα το αεροσκάφος να πλημμυρίσει και να βουλιάξει.

 

Νεκροί τρεις πεζοναύτες


Το γεγονός ότι η επιχείρηση διάσωσης ξεκίνησε αμέσως είχε ως αποτέλεσμα να γλιτώσουν οι 22 από τους πεζοναύτες που επέβαιναν στο MV-22 Osprey. Οι σοροί των τριών πεζοναυτών ανασύρθηκαν μετά από έρευνα που κράτησε 12 ώρες.

 

Επρόκειτο για τον 26χρονο Benjamin Cross, τον 21χρονο Nathaniel Ordway, και τον 19χρονο Ruben Velasco, οι οποίοι δεν κατάφεραν να διαφύγουν από το πιλοτήριο καθώς αυτό γέμιζε με νερό.

 

Ο υποσμηναγός Cross, ήταν ένας από τους πιλότους του αεροσκάφους της ώρα της συντριβής. Σε έρευνα που ακολούθησε αποδείχθηκε ότι, ούτε ο ίδιος αλλά ούτε ο συγκυβερνήτης του έφεραν ευθύνη για το τραγικό δυστύχημα καθώς προκλήθηκε από τεχνικό πρόβλημα του αεροσκάφους.

 

 

https://twitter.com/9NewsQueensland?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1543871092078649350%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2Fworld%2Farthro%2F8778703%2Fipa-sygklonistika-plana-apo-ti-syntrivi-stratiotikou-elikopterou-se-aeroplanoforo-nekroi-treis-pezonaftes

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeat.gr

Διαβάστηκε 22 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα