ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2025 - 9:20:24π.μ.
07
Νοεμβρίου

Κίνα: Ψηφίστηκε νόμος για την προστασία από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Νόμο για την προστασία στον κυβερνοχώρο υιοθέτησε σήμερα η Κίνα, προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία των λειτουργιών του διαδικτύου, την εθνική της ασφάλειας, αλλά και τα δικαιώματα των Κινέζων πολιτών.

Σύμφωνα με το νέο νόμο, η κυβέρνηση θα λάβει μέτρα προκειμένου «να εποπτεύσει, αλλά και να διαχειριστεί το ρίσκο ασφάλειας και τις απειλές του κυβερνοχώρου, εντός της χώρας, δίνοντας έμφαση στη διαχείριση εξωτερικών απειλών και στοχεύοντας στην προστασία πληροφοριών ουσιαστικής σημασίας για την ασφάλεια υποδομών από πιθανές επιθέσεις, διατάραξη της λειτουργίας τους ή πιθανές καταστροφές».

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 170 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα