ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:13:51π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
26
Νοεμβρίου

Κρεμλίνο: «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο κυρώσεων κατά της Άγκυρας»

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι η Ρωσία εξακολουθεί να περιμένει μια λογική απάντηση από την Τουρκία σχετικά με τον λόγο για τον οποίο κατέρριψε την Τρίτη ένα ρωσικό αεροσκάφος, προσθέτοντας ότι δεν εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων εναντίον της Άγκυρας ούτε την επιβολή εμπάργκο στις εισαγωγές τροφίμων από τη χώρα αυτή.

«Εξακολουθούμε να αναμένουμε μια εξήγηση, μια ρεαλιστική εξήγηση από την τουρκική πλευρά» δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

 

Νωρίτερα σήμερα το ρωσικό Υπουργείο Γεωργίας ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει τους ελέγχους του στα γεωργικά προϊόντα και τα τρόφιμα που εισάγονται από την Τουρκία.

 

Παρ’ όλα αυτά, ο Πεσκόφ τόνισε: «Δεν επιβάλλουμε εμπάργκο. Οι περιορισμοί αυτοί επιβάλλονται εξαιτίας του αυξημένου κινδύνου από διάφορες μορφές εξτρεμισμού».

 

«Φυσικά λαμβάνονται επιπλέον μέτρα ελέγχου. Αυτό είναι μάλλον φυσικό, κυρίως αν λάβει κάποιος υπ’ όψιν του τις απρόβλεπτες ενέργειες της Τουρκίας» πρόσθεσε.

 

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 197 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα