ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 5:45:06π.μ.
11
Μαΐου

Μακελειό σε σχολείο στη Ρωσία: Μαθητές πήδηξαν από τα παράθυρα για να σωθούν και σκοτώθηκαν

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Έντεκα οι νεκροί – Οι πληροφορίες για τον δεύτερο δράστη

Eντεκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο μακελειό που σημειώθηκε σε σχολείο της πόλης Καζάν στη Ρωσία. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών δύο μαθητές σκοτώθηκαν πέφτοντας από τα παράθυρα της τάξης τους για να σωθούν.

 

Στο μεταξύ, επικαλούμενο μια πηγή, το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass μετέδωσε ότι στην ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε νωρίτερα σε υπήρχε και δεύτερος δράστης, ο οποίος εξουδετερώθηκε, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

Τέσσερις ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά την επίθεση. Σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων Interfax και Ria Νovosti, ο δράστης είναι ένας έφηβος ο οποίος συνελήφθη.

 

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Interfax, τα θύματα είναι οκτώ μαθητές και ένας δάσκαλος. Αργότερα όμως έγινε γνωστό ότι οι νεκροί είναι 11.

 

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

 

Νωρίτερα υπήρξαν αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με την επίθεση, με κάποια ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων να μεταδίδουν ότι οι δράστες ήταν δύο ένοπλοι έφηβοι και άλλα ότι επρόκειτο για έναν δράστη.

 

Το RIA μετέδωσε ότι ο ένοπλος συνελήφθη και ότι νωρίτερα είχε ακουστεί μια έκρηξη στο σχολείο. Δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της επίθεσης.

 

Οπτικό υλικό που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει οχήματα των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών σταθμευμένα έξω από το σχολείο και κόσμο να τρέχει προς το κτίριο.

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 107 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα