ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 4:30:05μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
10
Δεκεμβρίου

Μεντβέντεφ: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κηρύξει τον πόλεμο στην Τουρκία»

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανέφερε πως η κατάρρευση του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους από την Άγκυρα ήταν επαρκής λόγος για την κήρυξη του πολέμου κατά της Τουρκίας, το Κρεμλίνο όμως δεν προέκρινε μια τέτοια απόφαση.

Ο Μεντβέντεφ εμφανίστηκε σε εκπομπή όπου απάντησε σε ερωτήσεις από το κοινό σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Ρωσίας.

 

Σε μια ξεχωριστή ενότητα για το θέμα της Τουρκίας δήλωσε: «Η Τουρκία έχει δημιουργήσει πραγματικά κατάλληλες συνθήκες για την κήρυξη πολέμου με την επίθεση εναντίων του αεροσκάφους μας. Αυτό θεωρείται επίθεση από μια ξένη χώρα. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση θεωρήσαμε ότι το χειρότερο σενάριο θα ήταν να κηρύξουμε τον πόλεμο».

 

Αναφερόμενος στις οικονομικές κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας και στον αντίκτυπο που θα έχουν για τη Ρωσία δήλωσε «η κατάσταση θα να αντικατοπτριστεί στις τιμές των προϊόντων σε κάποιο βαθμό φυσικά αλλά δεν θα αφήσουμε το γεγονός αυτό να επηρεάσει την απόφαση μας».

 

 

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 183 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα