ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 12:02:49π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
17
Ιανουαρίου

Νετανιάχου: Η Τεχεράνη δεν έχει εγκαταλείψει το στόχο να αποκτήσει πυρηνικά όπλα

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Την ώρα που η Δύση χαιρετίζει την έναρξη εφαρμογή της συμφωνίας

για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποιεί ουσιαστικά ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει.

 

«Ακόμα και μετά την υπογραφή της πυρηνικής συμφωνίας, το Ιράν δεν έχει εγκαταλείψει το στόχο του να αποκτήσει πυρηνικά όπλα και συνεχίζει με τις ενέργειες του να προκαλεί την αποσταθεροποίηση της Μέσης Ανατολής, σκορπίζοντας τον τρόμο σε όλο τον κόσμο, παραβιάζοντας διεθνείς δεσμεύσεις που έχει προσυπογράψει», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

 

Ο ίδιος κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να συνεχίσει να παρακολουθεί τις ενέργειες του Ιράν για να διασφαλίσει ότι η Τεχεράνη δεν θα κατασκευάσει πυρηνικά όπλα.

 

Η συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, η οποία επιτεύχθηκε πέρυσι, τέθηκε σε ισχύ το Σάββατο και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την άρση των διεθνών κυρώσεων κατά της Τεχεράνης. Σε αυτή, το Ιράν δεσμεύεται να μην κατέχει υλικά που οι παγκόσμιες δυνάμεις φοβούνται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ατομικών όπλων και έχει αποδεχτεί περιορισμούς στο πυρηνικό της πρόγραμμα.

 

 

 

πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 142 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα