ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 11:21:07π.μ.
04
Ιουνίου

Νετανιάχου: Τρομοκρατική επίθεση ο φόνος των τριών ισραηλινών στρατιωτών από αιγύπτιο αστυνομικό

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

«Το Ισραήλ διαβίβασε ένα σαφές μήνυμα στην αιγυπτιακή κυβέρνηση. Περιμένουμε ότι η κοινή έρευνα θα είναι εξαντλητική και ενδελεχής»

 

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου χαρακτήρισε σήμερα τρομοκρατική επίθεση το φόνο τριών στρατιωτών από Αιγύπτιο συνοριακό φρουρό και ζήτησε να διεξαχθεί πλήρης κοινή έρευνα με το Κάιρο.

 

«Το Ισραήλ διαβίβασε ένα σαφές μήνυμα στην αιγυπτιακή κυβέρνηση. Περιμένουμε ότι η κοινή έρευνα θα είναι εξαντλητική και ενδελεχής», δήλωσε ο Νετανιάχου απευθυνόμενος στο υπουργικό συμβούλιό του σε σχόλιά του για το χθεσινό επεισόδιο που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση.

 

«Θα ανανεώσουμε διαδικασίες και μεθόδους επιχειρήσεων και επίσης τα μέτρα για να μειωθεί στο ελάχιστο το λαθρεμπόριο και να διασφαλιστεί ότι τραγικές τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή, δεν θα συμβούν ξανά», πρόσθεσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 15 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα