ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:01:57π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
27
Νοεμβρίου

Νταβούτογλου: Θα συνεργαστούμε με τη Ρωσία για να αποκλιμακωθεί η ένταση

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Η Τουρκία θα συνεργαστεί με τη Ρωσία και τους συμμάχους της

για να πέσει η ένταση μεταξύ των δύο χωρών μετά από την κατάρριψη ενός ρωσικού μαχητικού αεροπλάνου από τουρκικό καταδρομικό κοντά στα σύνορα με τη Συρία, είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου σε άρθρο του στη σημερινή έκδοση των Τάιμς του Λονδίνου.

 

Ο Νταβούτογλου είπε επίσης πως διεξάγονται συνομιλίες μετά το συμβάν, το οποίο έχει φέρει τις σχέσεις της Άγκυρας με τη Μόσχα στο χειρότερο επίπεδο των πρόσφατων χρόνων.


"Οι αναγκαίες συνομιλίες διεξάγονται τώρα," έγραψε στην εφημερίδα. "Ενώ τα μέτρα άμυνας του εδάφους μας παραμένουν, η Τουρκία θα συνεργαστεί με τη Ρωσία και τους συμμάχους μας για να μειωθούν οι εντάσεις," πρόσθεσε.

 

Χθες το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι όλες οι στρατιωτικές επαφές με την Τουρκία διακόπηκαν μετά από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους, ενώ ο υπουργός Οικονομίας της Ρωσίας Αλεξέι Ουλουκάγεφ δήλωσε ότι εξετάζεται η επιβολή περιορισμών στις πολιτικές πτήσεις προς και από την Τουρκία.

 

 

 

πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 171 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα