Εκτύπωση αυτής της σελίδας
04
Ιουνίου

Ο Μπάιντεν απάντησε στο «σούπερ κακό προαίσθημα» του Έλον Μασκ: Καλή τύχη με το ταξίδι στο φεγγάρι

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Οι περικοπές που προανήγγειλε ο ιδιοκτήτης της Tesla και οι αιχμές του Αμερικανού προέδρου

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, δεν άφησε αναπάντητο το «σούπερ κακό προαίσθημα» του Ελον Μασκ για την οικονομία και του… ευχήθηκε καλή τύχη με το ταξίδι στο φεγγάρι.

 

Ο Έλον Μασκ ανέφερε πως η Tesla χρειάζεται «να κάνει μείωση του προσωπικού της γύρω στο 10%», με τον Τζο Μπάιντεν να παίρνει αφορμή από την έκθεση για τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ, λέγοντας αρχικά: «Ενώ ο Μασκ μιλάει για αυτό, η Ford αυξάνει τις επενδύσεις της, συντριπτικά. Νομίζω ότι η Ford αυξάνει τις επενδύσεις στην κατασκευή νέων ηλεκτρικών οχημάτων. Έξι χιλιάδες εργαζόμενοι, θα μπορούσα να προσθέσω, στα Midwest. Η πρώην Chrysler Corporation, κάνει επίσης παρόμοιες επενδύσεις σε ηλεκτρικά οχήματα. Η Intel προσθέτει 20.000 νέες θέσεις εργασίας στην παραγωγή τσιπ υπολογιστών».

 

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος είπε: «Λοιπόν, ξέρετε, καλή τύχη στο ταξίδι του στο φεγγάρι».

 

 

https://twitter.com/Forbes?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1532741829963268098%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2Fworld%2Farthro%2F8677521%2Fo-bainten-apantise-sto-souper-kako-proaisthima-tou-elon-mask-kali-tychi-me-to-taxidi-sto-fengari

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 48 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)