ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:14:53π.μ.

banner468x60

24
Μαΐου

O πρίγκιπας Ουίλιαμ έγινε συλλεκτικό κέρμα

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Το Βασιλικό Νομισματοκοπείο τον τιμά για τα γενέθλιά του - Στην πίσω όψη η βασίλισσα Ελισάβετ

Στις 21 Ιουνίου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ γίνεται 40 χρονών και το Βασιλικό Νομισματοκοπείο του Ηνωμένου Βασιλείου παρουσίασε ένα νέο νόμισμα ειδικής έκδοσης για να τον τιμήσει. Είναι η πρώτη φορά που ο δούκας, ο οποίος είναι ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, θα είναι προσωπογραφία σε επίσημο συλλεκτικό νόμισμα των 5 λιρών.

 

Το κέρμα, που δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή Thomas Docherty, διαθέτει το πορτρέτο του ανάμεσα στο αρχικό γράμμα W και τον αριθμό 40. Η μορφή της βασίλισσας Ελισάβετ Β‘, σχεδιασμένη από τον χαράκτηJody Clark, θα είναι στην άλλη πλευρά του νομίσματος με μία επιγραφή στην άκρη του: «Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα (HRH) ο Δούκας του Κέιμπριτζ (HRH The Duke of Cambridge)».


Η Clare Maclennan, επικεφαλής του Βασιλικού Νομισματοκοπείου χαρακτήρισε το νόμισμα «με τον κομψό σχεδιασμό της προσωπογραφίας της Αυτού Μεγαλειότητας μαζί με το βασιλικό του σύμβολο και τον αριθμό 40, φόρο τιμής στην ωριμότητα και στη χάρη του πρίγκιπα όπως αρμόζει σε ένα ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ένας αφοσιωμένος σύζυγος και στοργικός πατέρας τριών παιδιών».

 

https://mcdonalds.gr/kariera/

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 33 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα