ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021 - 12:06:05μ.μ.

banner468x60

04
Ιουνίου

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Πατάει γκάζι στους εμβολιασμούς η Ιαπωνία

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Εταιρείες εγκαινιάζουν εμβολιαστικά κέντρα μέσα στους χώρους τους

Κέντρα εμβολιασμού κατά της COVID-19 εγκαινιάζουν αυτό το μήνα μεγάλες ιαπωνικές εταιρείες καθώς η χώρα εντατικοποιεί τους εμβολιασμούς ενόψει της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο τον Ιούλιο.

 

Η Ιαπωνία ξεκίνησε την εμβολιαστική της εκστρατεία κατά του κορονοϊού στα μέσα Φεβρουαρίου, αργότερα από τις περισσότερες μεγάλες οικονομίες.

 

Η εκστρατεία επιβραδύνθηκε αρχικά από την έλλειψη επαρκών εισαγωγών εμβολίων, αλλά ακόμη και όταν αυξήθηκαν οι παραδόσεις η εκστρατεία αντιμετώπισε δυσκολίες λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού και δυσλειτουργιών στο σύστημα κράτησης, όπως εξηγεί το ΑΜΠΕ.

 

Μόλις το 8,7% του πληθυσμού της χώρας έχει εμβολιαστεί τουλάχιστον με μια δόση, σύμφωνα με εκτίμηση του Ρόιτερς, το χαμηλότερο ποσοστό ανάμεσα στις μεγαλύτερες οικονομίες.

 

Για να καλύψει τον χαμένο χρόνο η κυβέρνηση έχει παραχωρήσει μεγαλύτερο έλεγχο στις δημοτικές αρχές και σε εταιρείες για να εγκαταστήσουν δικά τους συστήματα εμβολιασμού και εμβολιαστικά κέντρα.

 

Οι εμβολιασμοί των εργαζόμενων μέσα στους εργασιακούς τους χώρους θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουνίου με το σκεύασμα της Moderna.

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 63 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα