ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 7:50:26π.μ.
17
Οκτωβρίου

Ουκρανία: Ελληνίδα δημοσιογράφος τρέχει να γλιτώσει από drone kamikazi – Τουλάχιστον 9 οι εκρήξεις στο Κίεβο

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

«Κάτι είδαν, έρχεται νέο drone, τρέχουν όλοι»

 

Ωρες πανικού ζει για άλλη μια φορά το πρωί της Δευτέρας, η πρωτεύουσα της Ουκρανίας, Κίεβο, μετά το μπαράζ επιθέσεων με drone καμικάζι από τους Ρώσους. Τουλάχιστον 9 δυνατές εκρήξεις ακούστηκαν στο Κίεβο. Η νέα επίθεση, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μετά από αυτή που σημειώθηκε πριν από μια εβδομάδα αφήνοντας πίσω της νεκρούς και τραυματίες.

 

Τον πανικό στο Κίεβο αποτύπωσε με τον πιο δραματικό τρόπο η δημοσιογράφος του Οpen, Αδαμαντία Λιόλιου, η οποία τη στιγμή που ήταν ζωντανά στον αέρα του OPEN υπήρξε νέος συναγερμός για πιθανή επίθεση με drone.

 

Σύμφωνα με τον «Guardian» ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο έγραψε στο telegram: «Έκρηξη στην περιοχή Shevchenkivskyi – στο κέντρο της πρωτεύουσας.

 

Όλες οι υπηρεσίες αποστέλλονται στον τόπο του συμβάντος. Περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα. Συνεχίζεται ο συναγερμός αεροπορικής επιδρομής. Μείνετε στα καταφύγια!»

 

 

Στο βίντεο φαίνονται άνθρωποι που βρίσκονταν στον δρόμο κοντά στην πλατεία Μαϊντάν του Κιέβου ξαφνικά να τρέχουν αναζητώντας ένα καταφύγιο. «Κάτι είδαν, έρχεται νέο drone, τρέχουν όλοι σε πρόχειρο καταφύγιο» περιέγραψε πανικόβλητη η δημοσιογράφος.

 

 

https://www.tvopen.gr/

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 28 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα