ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 4:58:07π.μ.
16
Σεπτεμβρίου

Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια στην Ιταλία: Επτά νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Το έβδομο πτώμα μόλις βρέθηκε» - Δείτε βίντεο

 

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι βρήκαν το θάνατο στη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την περασμένη νύκτα την κεντρική Ιταλία, πλημμυρίζοντας δρόμους και κατοικίες, ανακοινώθηκε από την υπηρεσία πολιτικής προστασίας.

 

«Έχουμε έναν προσωρινό απολογισμό με επτά νεκρούς, σύμφωνα με την τοπική νομαρχία. Το έβδομο πτώμα μόλις βρέθηκε», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπός του Φαμπρίτσιο Κούρτσο, επικεφαλής της ιταλικής υπηρεσίας πολιτικής προστασίας, επιβεβαιώνοντας πληροφορία των ιταλικών μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

Επίσης αγνοείται η τύχη άλλων τριών ατόμων, μεταξύ των οποίων ένα εξάχρονο παιδί που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα του. Αυτή η τελευταία διασώθηκε από τους πυροσβέστες, όμως το ισχυρό ρεύμα του νερού πήρε το παιδί της, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AGI.

 

Η περιφέρεια που έχει πληγεί περισσότερο είναι η επαρχία της Αγκώνας, στις όχθες της Αδριατικής, όμως οι καταιγίδες έπληξαν επίσης τη γειτονική περιφέρεια της Ούμπρια.

 

Στην επαρχία της Αγκώνας, πολλές ζώνες βρέθηκαν χωρίς ηλεκτροδότηση και χωρίς τηλέφωνο ενώ τα σχολεία θα είναι σήμερα κλειστά στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο.

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera, περίπου 400 χιλιοστά βροχής έπεσαν χθες, Πέμπτη, το βράδυ μέσα σε διάστημα δύο ωρών, μια ποσότητα που στη ζώνη αυτή πέφτει συνήθως σε διάστημα έξι μηνών.

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 21 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα