ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 5 Οκτωμβρίου 2022 - 3:53:48μ.μ.

banner468x60

23
Ιουνίου

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέες εμπορικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας ανακοίνωσε η Βρετανία

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Η χώρα του Τζόνσον βάζει «φρένο» στις εξαγωγές προϊόντων λόγω του πολέμου

 

Νέο πακέτο εμπορικών κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας εισήγαγε σήμερα, Πέμπτη (23/6) η Βρετανία σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής κυβέρνησης λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

 

Η «Ειδοποίηση προς Εξαγωγείς» έκανε λόγο για νέα μέτρα τα οποία περιλαμβάνουν απαγορεύσεις για τις εξαγωγές προς τη Ρωσία σε μια σειρά προϊόντων και σε τεχνολογία, την εξαγωγή καυσίμων αεροσκαφών, καθώς και την εξαγωγή στερλινών ή τραπεζογραμματίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Ανέφερε επίσης, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι υπάρχουν νέοι περιορισμοί στην παροχή τεχνικής βοήθειας, καθώς και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, κεφαλαίων και υπηρεσιών μεσιτείας που σχετίζονται με εισαγωγές σιδήρου και χάλυβα.

 

Στην εν λόγω ανακοίνωση καθορίζεται επιπλέον κατάλογος προϊόντων, τα οποία απαγορεύεται να εξαχθούν, όπως προϊόντα και τεχνολογία για επιχειρήσεις εσωτερικής καταστολής, προϊόντα και τεχνολογία που σχετίζονται με χημικά και βιολογικά όπλα, προϊόντα και τεχνολογία που σχετίζονται με τη ναυτιλία, επιπρόσθετα προϊόντα και τεχνολογία διύλισης, καθώς και επιπλέον προϊόντα και τεχνολογία από κλάδους κρίσιμης σημασίας.

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 20 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα