ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 6:27:18π.μ.
24
Ιουλίου

Πολεμος στην Ουκρανία: Ο Μπλίνκεν καταδίκασε τη ρωσική πυραυλική επίθεση στο λιμάνι της Οδησσού

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

«Υπονομεύει το έργο του ΟΗΕ, της Τουρκίας και της Ουκρανίας για τη μεταφορά ζωτικής σημασίας τροφίμων στις παγκόσμιες αγορές»

Oι Ηνωμένες Πολιτείες καταδίκασαν τη ρωσική πυραυλική επίθεση στο λιμάνι της Οδησσού, στη νότια Ουκρανία, τονίζοντας ότι «εγείρει σοβαρές αμφιβολίες» για τη δέσμευση της Ρωσίας να ξεμπλοκάρει τις εξαγωγές σιτηρών στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπέγραψε στην Κωνσταντινούπολη.

 

«Αυτή η επίθεση εγείρει σοβαρές αμφιβολίες για την αξιοπιστία της δέσμευσης της Ρωσίας στη συμφωνία και υπονομεύει το έργο του ΟΗΕ, της Τουρκίας και της Ουκρανίας για τη μεταφορά ζωτικής σημασίας τροφίμων στις παγκόσμιες αγορές», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.

 

 

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε νωρίτερα ότι η ρωσική επίθεση στο λιμάνι της Οδησσού έδειξε ότι η Μόσχα θα βρει τρόπους για να μην εφαρμοσθεί η συμφωνία για την εξαγωγή σιτηρών.

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 52 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα