ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 4:07:09μ.μ.
02
Μαΐου

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξανάρχισαν οι βομβαρδισμοί στο Azovstal, αμέσως μετά την αναχώρηση λεωφορείων με αμάχους

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε την κατάρριψη ενός ουκρανικού μαχητικού αεροσκάφους κοντά στο Σλοβιάνσκ

 

Στην επανέναρξη των βομβαρδισμών στο εργοστάσιο Azovstal της Μαριούπολης προχώρησε η Ρωσία, αμέσως μετά την αναχώρηση λεωφορείων που μετέφεραν αμάχους, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο βοηθός του δημάρχου της ουκρανικής πόλης, Πέτρο Αντριουτσένκο.

 

«Αμέσως μετά την αναχώρηση των λεωφορείων από το Azovstal με τους αμάχους, ένας νέος βομβαρδισμός άρχισε αμέσως», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Μαριούπολη που βρέθηκε στο επίκεντρο των σκληρότερων συγκρούσεων του πολέμου στην Ουκρανία μέχρι σήμερα, έχει καταληφθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος της από τους Ρώσους, αλλά ένας αδιευκρίνιστος αριθμός αμάχων και μαχητών παραμένουν παγιδευμένοι στο Αζοφστάλ.

 

Το υπόγειο δίκτυο των υπόγειων τούνελ που διαθέτουν οι αναφερόμενες εργοστασιακές εγκαταστάσεις, προσφέρει καταφύγιο από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.

 

Κατάρριψη ουκρανικού αεροσκάφους κοτνά στο Σλοβιάνσκ


Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν ένα ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος MiG-29 κοντά στο Σλοβιάνσκ, στα ανατολικά της Ουκρανίας.

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε, επλήγησαν 38 στρατιωτικοί στόχοι στην Ουκρανία. Μεταξύ αυτών, αποθήκες πυρομαχικών και κέντρα ελέγχου.

 

Δεν στάθηκε δυνατή, η άμεση και ανεξάρτητη επιβεβαίωση των πληροφοριών.

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 54 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα