ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:05:48μ.μ.
26
Φεβρουαρίου

Πούτιν: Πρέπει να λάβουμε υπόψη τις πυρηνικές δυνατότητες του ΝΑΤΟ

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

«Η Δύση θέλει να εξολοθρεύσει τη Ρωσία»

Την άποψη ότι η Ρωσία δεν έχει άλλη επιλογή παρά να λάβει υπόψη της τις πυρηνικές δυνατότητες του ΝΑΤΟ εξέφρασε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

 

«Στις σημερινές συνθήκες, όταν όλες οι εξέχουσες χώρες του ΝΑΤΟ έχουν δηλώσει ότι ο βασικός τους στόχος είναι να μας προκαλέσουν στρατηγική ήττα, ούτως ώστε ο λαός μας να υποφέρει, όπως λένε, πώς μπορούμε να αγνοήσουμε τις πυρηνικές τους δυνατότητες υπό αυτές τις συνθήκες», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό Rossiya1, σύμφωνα με το TASS.

 

Η Δύση, δήλωσε ο Πούτιν, θέλει να εξολοθρεύσει τη Ρωσία.

 

«Έχουν έναν στόχο: να διαλύσουν την πρώην Σοβιετική Ένωση και το θεμελιώδες τμήμα της – τη Ρωσική Ομοσπονδία», ανέφερε ο Πούτιν, σύμφωνα με το TASS.

 

Ο Πούτιν κατηγόρησε το ΝΑΤΟ ότι συμμετέχει στη σύγκρουση στην Ουκρανία προμηθεύοντας με όπλα τις δυνάμεις του Κιέβου.

 

«Στέλνουν όπλα δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία. Αυτό συνιστά πραγματικά συμμετοχή», δήλωσε ο Πούτιν. «Αυτό σημαίνει ότι συμμετέχουν, αν και εμμέσως, στα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου».

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 22 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα