ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 16 Μαρτίου 2025 - 10:10:46μ.μ.
04
Μαρτίου

«Πράσινο» φως από το Ανώτατο Δικαστήριο για την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Δικαστήριο του Κολοράντο είχε απαγορεύσει στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να συμμετάσχει στις εκλογές της πολιτείας τον Δεκέμβριο

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάσισε ομόφωνα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να είναι υποψήφιος Πρόεδρος στις προκριματικές των Ρεπουμπλικανών στο Κολοράντο για τις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

 

Υπενθυμίζεται ότι δικαστήριο του Κολοράντο είχε απαγορεύσει στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να συμμετάσχει στις εκλογές της πολιτείας τον Δεκέμβριο, επικαλούμενο τη διάταξη του Συντάγματος περί εξέγερσης και καταλογίζοντας στον Τραμπ ότι υποκίνησε τα επεισόδια στο Καπιτώλιο το 2021.

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 48 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα