ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 4:34:19μ.μ.
07
Φεβρουαρίου

Σεισμοί στην Τουρκία: «Είναι όλοι μέσα στα αυτοκίνητα, ο κόσμος ψάχνει αλάνες και πάρκινγκ»

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Ο Νίκος Καρύδας, βοηθός προπονητή της ομάδας Γκαζιαντέπ, περιγράφει την κατάσταση στη γειτονική χώρα

Εικόνες αποκάλυψης στην Τουρκία όσο περνούν οι ώρες μετά τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ και τον εξίσου δυνατό μετασεισμό των 7,7 Ρίχτερ. Παντού υπάρχουν ερείπια, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα, οι κάτοικοι σε απόγνωση και το έργο των διασωστών είναι αρκετά δύσκολο.

 

Ο Νίκος Καρύδας, βοηθός προπονητή της ομάδας Γκαζιαντέπ, περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί την δεύτερη μέρα του φονικού σεισμού που έπληξε την Τουρκία και την Συρία. «Όλο το βράδυ το πέρασα μέσα στο αυτοκίνητο, όπως όλος ο κόσμος. Υπάρχει ανησυχία, το βράδυ πέρασε ομαλά μόνο τα ξημερώματα είχε κούνημα περίπου στα 5 Ρίχτερ» είπε στην «Κοινωνία Ώρα Mega».

 

 

Σχετικά με τον δεύτερο, τον μεσημεριανό σεισμό ανέφερε: «Ειδικά ο μεσημεριανός σεισμός με φόβισε πιο πολύ από τον πρωινό. Το μεσημέρι ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο και ένιωθα ότι ήμουν μέσα στην θάλασσα, στα κύματα. Και είχε διάρκεια».

 

«Η εικόνα εδώ είναι με τον κόσμο να ψάχνει μεγάλες αλάνες και πάρκινγκ από σούπερ μάρκετ και είναι όλοι μέσα στα αυτοκίνητα. Το καλό είναι ότι καλυτερεύει ο καιρός και βγαίνει ήλιος» είπε για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα μετά τον σεισμό.

 

 

«Έχω την πληροφορία ότι δόθηκε μία λίστα με συγκεκριμένες τοποθεσίες που μπορεί κάποιος να πάρει θερμοκουβέρτες και τρόφιμα. Υπάρχει μία οργάνωση από το κράτος εδώ, δεν έχουν αφήσει τον κόσμο έτσι» σχολίασε.

 

 

https://www.megatv.com/

 

https://twitter.com/abierkhatib?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1622580946217185281%7Ctwgr%5E3494d6e286373d181659daf23ca54814a2aabd44%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2Fworld%2Farthro%2F9383655%2Fseismoi-stin-tourkia-einai-oloi-mesa-sta-aftokinita-o-kosmos-psachnei-alanes-kai-parkingk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 22 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα