ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 10:29:45π.μ.
23
Μαΐου

Στην πρώτη γραμμή του μετώπου για την Ημέρα των Ουκρανών Πεζοναυτών ο Ζελένσκι

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ο ίδιος να τους απονέμει μετάλλια

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι επισκέφθηκε στρατεύματα στην πρώτη γραμμή του μετώπου σήμερα, Τρίτη (23/5) για να συγχαρεί τους στρατιώτες για την Ημέρα των Ουκρανών Πεζοναυτών.

 

Ο Ζελένσκι ανήρτησε φωτογραφίες στο Διαδίκτυο στις οποίες φαίνεται ο ίδιος να απονέμει μετάλλια και να φωτογραφίζεται με πεζοναύτες.

 

«Οι υπερασπιστές μας. Πρώτη γραμμή του μετώπου. Σήμερα, είμαι εδώ για να συγχαρώ τους πολεμιστές μας την Ημέρα των Ουκρανών Πεζοναυτών», έγραψε ο ίδιος στο Telegram, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

«Κάθε μέρα στο πεδίο της μάχης, οι πεζοναύτες αποδεικνύουν ότι είναι ισχυρή δύναμη που καταστρέφει τον εχθρό, απελευθερώνει ουκρανικά εδάφη και φέρει εις πέρας τα πιο δύσκολα καθήκοντα στις πιο δύσκολες συνθήκες. Και χρειαζόμαστε περισσότερες δυνάμεις αυτού του είδους», δήλωσε ο Ζελένσκι σύμφωνα με την ανακοίνωση της προεδρίας.

 

 

https://www.facebook.com/zelenskiy.official?fref=nf

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 11 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα