ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 - 3:42:42μ.μ.
24
Ιανουαρίου

Στο νοσοκομείο μαθητές δημοτικού στη Γερμανία με δηλητηρίαση από αέρια αποχέτευσης

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Εννέα μαθητές δημοτικού στο Άρενσφελντ του Βραδεμβούργου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης

Εννέα μαθητές δημοτικού στο Άρενσφελντ του Βραδεμβούργου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης, ενώ ακόμα 14 επέστρεψαν στο σπίτι τους, έχοντας εισπνεύσει μολυσμένα αέρια από το σύστημα αποχέτευσης.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής, τα παιδιά μιας τάξης παρουσίασαν ταυτόχρονα συμπτώματα δηλητηρίασης, με έντονο πονοκέφαλο και εμέτους. Η τάξη εκκενώθηκε και στο σχολείο έσπευσαν 20 ασθενοφόρα και διασώστες.

 

Εννέα από τα παιδιά χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο, ενώ τα υπόλοιπα 14, τα οποία παρουσίαζαν ελαφρύτερα συμπτώματα, επέστρεψαν στο σπίτι τους. Το ενδεχόμενο τροφικής δηλητηρίασης αποκλείστηκε και, όπως διαπιστώθηκε, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει από τη νύχτα την περιοχή, είχε σπάσει βαλβίδα στο σύστημα της αποχέτευσης, με αποτέλεσμα να απελευθερωθούν μολυσμένα αέρια. Η ζημιά είχε αποκατασταθεί πριν από το μεσημέρι.

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 57 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα