ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:04:45π.μ.
25
Απριλίου

Τουρκία: Έκοψαν το ρεύμα στον Κιλιτσντάρογλου, επειδή δεν πλήρωσε τον λογαριασμό

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

«Τώρα θα ζήσω στο σκοτάδι για να μοιραστώ τον πόνο του λαού μου», δήλωσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

 

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στην Τουρκία με το γεγονός ότι έκοψαν το ρεύμα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ρεπουμπλικανικού λαϊκού κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, επειδή δεν πλήρωσε τον λογαριασμό.

 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στον ΣΚΑΪ ο Μανώλης Κωστίδης, η κίνηση αυτή έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας, με τον Κιλιτσντάρογλου να συμπαραστέκεται στα 4 εκατ. νοικοκυριά που μένουν στο σκοτάδι, καθώς δεν μπορούν να πληρώσουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

 

«Η σύζυγός μου κι εγώ θα μείνουμε στο σκοτάδι για μια εβδομάδα. Αγαπημένοι μου συμπατριώτες εγώ περπάτησα εκατοντάδες χιλιόμετρα για λίγη δικαιοσύνη. Τώρα θα ζήσω στο σκοτάδι για να μοιραστώ τον πόνο του λαού μου. Δε διστάζω ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σε μήνυμά του προς τους πολίτες από τον καναπέ του σπιτιού του και εν μέσω…σκότους.

 

Πρόσθεσε δε ότι «αυτή είναι μια αντίσταση. Είναι ο αγώνας για να διεκδικήσω τα δικαιώματά σας. Είναι μια ενέργεια για να γίνω η φωνή των ανθρώπων που ζουν στο σκοτάδι».

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 58 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα