ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 - 2:46:24μ.μ.
21
Ιανουαρίου

Τουλάχιστον 25 οι νεκροί από τον βομβαρδισμό των ουκρανικών δυνάμεων στο Ντόνετσκ

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, η επίθεση σημειώθηκε σε πολυσύχναστη περιοχή, όπου βρίσκονται καταστήματα και μια αγορά

Στους 25 ανέρχονται οι νεκροί από τον βομβαρδισμό των ουκρανικών δυνάμεων στην υπό ρωσικό έλεγχο πόλη Ντόνετσκ στην ανατολική Ουκρανία. Νωρίτερα, ο Ντένις Πουσίλιν, διορισμένος από τη Ρωσία επικεφαλής της περιφέρειας, είχε κάνει λόγο για δεκατρείς νεκρούς και δέκα τραυματίες.

 

Σύμφωνα με τον Αλεξέι Κουλέμζιν, διορισμένο από τη Ρωσία δήμαρχο, οι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν μια πολυσύχναστη περιοχή, όπου βρίσκονται καταστήματα και μια αγορά. Ο Πουσίλιν είπε πως υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων εργάζονται στο σημείο και πως ειδικοί προσπαθούν επίσης να συγκεντρώσουν θραύσματα των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση.

 

Το Ντόνετσκ είναι μία από τις τέσσερις ουκρανικές περιοχές τις οποίες η Ρωσία προσάρτησε πέρυσι, μια κίνηση που καταδίκασαν οι περισσότερες χώρες στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Η Ρωσία δεν ελέγχει πλήρως καμία από τις τέσσερις περιοχές.

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 18 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα