ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 1:06:06μ.μ.
23
Μαΐου

Τουρκία: Νέα προκλητική τουριστική καμπάνια με μπουζούκι, αρχαία μνημεία και… Turkaegean

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Η Άγκυρα προβάλει το «τουρκικό Αιγαίο» στο σποτ της

 

H Τουρκία συνεχίζει και φέτος τις προκλήσεις ενώ προσπαθεί να προσελκύσει τουρίστες ενόψει του καλοκαιριού. Η γειτονική μας χώρα για ακόμη μία φορά στην καμπάνια της χρησιμοποιεί τον όρο «Τουρκικό Αιγαίο» ενώ «ντύνει» τα πλάνα με τους ήχους μπουζουκιού.

 

Η χώρα του Ερντογάν και το φετινό καλοκαίρι αναφέρει ως κεντρικό της σύνθημα για να διαφημίσει τις ομορφιές της Τουρκία το σύνθημα «Τουρκικό Αιγαίο» που είχε χρησιμοποιήσει το υπουργείο Τουρισμού της και σε περσινή καμπάνια του με τον υφυπουργό Τουρισμού να δηλώνει τότε πως «η Άγκυρα προωθεί αυτόν τον όρο επειδή θεωρεί πως η Ελλάδα βλέπει το Αιγαίο ως δική της περιοχή και έτσι η Τουρκία πρέπει να διαφοροποιηθεί».

 

 

Στο βίντεο προβάλλονται οι ομορφιές από τα παράλια της Τουρκία που έχουν πλούσια ιστορία αλλά και ελληνικά αρχαία μνημεία.

 

Η καμπάνια δείχνει σημεία της Τουρκίας που εάν έλειπε η σχετική περιγραφή τους στον τίτλο του βίντεο θα μπορούσε κανείς να πει ότι βρίσκονται σε ελληνικό νησί.

 

Το βίντεο που διαφημίζει τις ακτές τους Τουρκίας φέρνει τον τίτλο: «Τουρκικό αιγαίο, Ακτή της Ευτυχίας».

 

 

 

https://www.mcdonalds.gr/kariera?__cf_chl_tk=E9x_zO7liFoR3GKqvAkSBGPIqYqeAB1SusH_KJOBchU-1653320862-0-gaNycGzNCNE

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 39 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα