ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 10:32:22π.μ.
30
Ιουλίου

Βέλγιο: Η πριγκίπισσα Ελισάβετ, διάδοχος του θρόνου, με στολή, όπλο και στρατιωτικό καμουφλάζ

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Συμμετείχε στο καμπ της βασιλικής στρατιωτικής ακαδημίας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

Πρόκειται να γίνει η πρώτη βασίλισσα του Βελγίου όταν ανέβει στο θρόνο μετά τον πατέρα της, τον βασιλιά Φίλιππο, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η πριγκίπισσα Ελισάβετ έχει πάρει την εκπαίδευσή της στα σοβαρά – συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης ενός στρατιωτικού καλοκαιρινού καμπ.

 

Η 21χρονη διάδοχος του θρόνου του Βελγίου, έβαλε τη στρατιωτική στολή της και πήρε το όπλο τις τελευταίες εβδομάδες.


Όλο τον Ιούλιο η 21χρονη συμμετείχε στο ετήσιο θερινό καμπ της Βασιλικής Στρατιωτικής Ακαδημίας, στο πλαίσιο της στρατιωτικής εκπαίδευσής της, ανακοίνωσε το παλάτι και έδωσε στη δημοσιότητα τις σχετικές φωτογραφίες.

 

Το καμπ δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν δεξιότητες και γνώσεις σε τεχνικές περιπολίας και ηγεσία. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες ελέγχονται για το πώς μπορούν να χειριστούν το άγχος και την κούραση κατά τη διάρκεια απαιτητικών ασκήσεων.

 

Στις φωτογραφίες λοιπόν και το βίντεο που ανάρτησε το παλάτι, η Ελισάβετ φορά στρατιωτική στολή και κράνος, κρατά όπλο και στο πρόσωπό έχει στρατιωτικό καμουφλάζ. Μαζί με τους άλλους φοιτητές που ολοκλήρωσαν τον δεύτερο ακαδημαϊκό χρόνο της Στρατιωτικής Ακαδημίας, εκπαιδεύθηκε και ανέπτυξε τις τεχνικές περιπολίες και τις ηγετικές ικανότητές της.

 

«Όπως όλοι οι φοιτητές στο έτος της, η πριγκίπισσα ανέλαβε την ευθύνη ενός τμήματος- εννέα ατόμων- σε συγκεκριμένες στιγμές. Επίσης, έμαθαν να αντιδρούν με ευελιξία σε αλλαγές και να μένουν σε εγρήγορση σε δύσκολες καταστάσεις (κόπωση και στρες)», ανέφερε το παλάτι στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

 

Η πριγκίπισσα προηγουμένως αποφοίτησε από την Ακαδημία το 2021, αφού σπούδασε εκεί Κοινωνικές και Στρατιωτικές Επιστήμες για ένα χρόνο. Αυτή τη στιγμή είναι εγγεγραμμένη στο Lincoln College της Οξφόρδης, στο οποίο φοιτά από το 2021. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ο μικρότερος αδερφός της, Πρίγκιπας Γκάμπριελ, θα ακολουθήσει τα βήματά της στο στρατιωτικό κολέγιο αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

 

Παρακολούθησε επίσης το UWC Atlantic στην Ουαλία, το λεγόμενο «Hippie Hogwarts», αγαπητό από τις ηγεμόνες οικογένειες της Ευρώπης. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν άλλοι δύο βασιλικοί μαθητές εγγεγραμμένοι στο φιλελεύθερο σχολείο: η πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας, 16 ετών, επίσης διάδοχος του θρόνου, και η πριγκίπισσα Alexia της Ολλανδίας, 17, η δεύτερη κόρη του βασιλιά Willem.

 

 

 

https://www.instagram.com/belgianroyalpalace/?utm_source=ig_embed&ig_rid=56adb788-6060-445b-82fd-bdb78e945321

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 33 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα