ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:29:21π.μ.
14
Ιουλίου

Βλαντιμίρ Πούτιν και Τζον Κέρι συζήτησαν για την κλιματική αλλαγή

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Ο Αμερικανός αξιωματούχος πραγματοποιεί στη Μόσχα επίσκεψη εργασίας.

Για την κλιματική αλλαγή συζήτησαν τηλεφωνικά ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο απεσταλμένος των ΗΠΑ για ζητήματα κλίματος Τζον Κέρι, ο οποίος πραγματοποιεί στην Μόσχα επίσκεψη εργασίας, ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη (14/7) το Κρεμλίνο.

 

Ο Κέρι ενημέρωσε τον Ρώσο πρόεδρο για τις επαφές που είχε στην Μόσχα με Ρώσους συναδέλφους του κατά την διάρκεια των οποίων συζητήθηκαν διάφορες πτυχές του ζητήματος της κλιματικής αλλαγής, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

 

Ο Πεσκόφ, απαντώντας στο ερώτημα, αν θα υπάρξουν νέες συμφωνίες όσον αφορά τη μείωση των εκπομπών βλαβερών ρύπων, είπε ότι «το θέμα της κλιματικής αλλαγής, γενικά , είναι ένας τομέας στον οποίο ο διάλογος μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής είναι εφικτός και αναγκαίος», επισημαίνοντας ότι ο πρόεδρος Πούτιν είπε στον Κέρι ότι ο διάλογος αυτός δεν πρέπει να πολιτικοποιηθεί.

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 89 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα