ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 5:21:26π.μ.
28
Νοεμβρίου

Ζελένσκι: Η Μόσχα ετοιμάζει και νέες πυραυλικές επιθέσεις

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Προειδοποίησε ότι οι αμυντικές δυνάμεις και οι πολίτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι να συνεργαστούν για να αντέξουν τις συνέπειες

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε την Κυριακή ότι η Ρωσία θα εξαπολύσει σίγουρα νέες πυραυλικές επιθέσεις στη χώρα του και προειδοποίησε ότι οι αμυντικές δυνάμεις και οι πολίτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι να συνεργαστούν για να αντέξουν τις συνέπειες, όπως μεταδίδει το Reuters.

 

«Καταλαβαίνουμε ότι οι τρομοκράτες σχεδιάζουν νέα πλήγματα. Το γνωρίζουμε πραγματικά», είπε ο Ζελένσκι στη νυχτερινή του ομιλία. «Και όσο έχουν πυραύλους, δυστυχώς, δεν θα ηρεμήσουν».

 

Ο Ζελένσκι είπε ότι η εβδομάδα που έρχεται μπορεί κάλλιστα να είναι τόσο δύσκολη όσο ήταν η προηγούμενη εβδομάδα, όταν οι επιθέσεις σε υποδομές ηλεκτρικής ενέργειας υπέβαλαν τους Ουκρανούς στις πιο έντονες διακοπές ρεύματος από την εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων τον Φεβρουάριο.

 

«Οι αμυντικές μας δυνάμεις ετοιμάζονται. Ολόκληρη η χώρα ετοιμάζεται», είπε. «Έχουμε επεξεργαστεί όλα τα σενάρια, ακόμη και με τους εταίρους μας».

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 32 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα