ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:13:03μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
14
Αυγούστου

AfD: Να στείλουμε τους πρόσφυγες σε νησιά έξω από την Ευρώπη -Να φύγουν από τη Γερμανία

Να σταλούν οι πρόσφυγες, των οποίων τα αιτήματα ασύλου απορρίφθηκαν, όπως και τους παράτυπους μετανάστες, σε νησιά εκτός Ευρώπης, πρότεινε η επικεφαλής του αντιμεταναστευτικού κόμματος της Γερμανίας AfD.

«Οι παράτυποι μετανάστες και οι αιτούντες άσυλο, οι αιτήσεις των οποίων απορρίφθηκαν θα εγκατασταθούν σε δύο νησιά εκτός Ευρώπης που τελούν υπό την προστασία των Ηνωμένων Εθνών», δήλωσε η Φράουκε Πέτρι σε συνέντευξή της στην Bild.

 

Η Πέτρι δεν διευκρίνισε σε ποια νησιά αναφερόταν, αλλά τα γερμανικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι μιλούσε για τα δύο νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού, Ναούρου και Μανούς, όπου η Αυστραλία χρηματοδοτεί κέντρα φιλοξενίας αιτούντων άσυλο. Η αυστραλιανή κυβέρνηση τους έχει διαμηνύσει ότι δεν μετεγκατασταθούν ποτέ στην Αυστραλία.


Η Πέτρι δεν διευκρίνισε σε ποια νησιά αναφερόταν, αλλά τα γερμανικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι μιλούσε για τα δύο νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού, Ναούρου και Μανούς, όπου η Αυστραλία χρηματοδοτεί κέντρα φιλοξενίας αιτούντων άσυλο. Η αυστραλιανή κυβέρνηση τους έχει διαμηνύσει ότι δεν θα μετεγκατασταθούν ποτέ στην Αυστραλία.

 

«Προτείνω την μετατροπή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Προσφύγων σε μια υπηρεσία μετανάστευσης που θα εξασφαλίζει ότι όλοι οι παράτυποι μετανάστες θα φύγουν από αυτή την χώρα το ταχύτερο δυνατό», πρόσθεσε ακόμη η Πέτρι.

 

Η προσφυγική κρίση και το γεγονός ότι πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες πήγαν στη Γερμανία την τελευταία χρονιά έχουν αυξήσει τα ποσοστά του AfD, το οποίο έχει έδρες στα οκτώ από τα δεκαέξι κοινοβούλια των ομόσπονδων κρατιδίων της Γερμανίας και αναμένεται να συγκεντρώσει σημαντικά ποσοστά στις τοπικές εκλογές που διεξαχθούν τον επόμενο μήνα στο Βερολίνο και στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 198 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα