ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 1:10:20μ.μ.
18
Αυγούστου

Φωτιά στο Σεν Τροπέ: Ένας νεκρός – Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Mάχη με την πύρινη λαίλαπα που κατακαίει τους λόφους πίσω από το παραλιακό θέρετρο Σεν Τροπέ, στην Κυανή Ακτή συνεχίζουν να δίνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις την ώρα που ένα άτομο έχασε τη ζωή του.

 

Ο άνθρωπος αυτός είναι ο πρώτος που πεθαίνει από τη μεγαλύτερη πυρκαγιά του φετινού καλοκαιριού στη Γαλλία, για την κατάσβεση της οποίας εξακολουθούσαν σήμερα το πρωί να καταβάλλουν προσπάθειες 1.200 πυροσβεστες.

 

Η φωτιά, η οποία ξεκίνησε από χώρο στάθμευσης κοντά σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών σε αυτοκινητόδρομο, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο γαλλικά ΜΜΕ έχει κάψει μέχρι τώρα 50.000 στρέμματα.

 

Κυβερνητικός αξιωματούχος της περιφέρειας Βαρ, όπου ξέσπασε η φωτιά τη Δευτέρα, δήλωσε πως η πυρκαγιά δεν έχει ακόμη τεθεί υπό έλεγχο.

 

Άλλοι περίπου 20 άνθρωποι εμφάνισαν προβλήματα λόγω εισπνοής καπνού από την πυρκαγιά.

 

Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν μετέβη χθες, Τρίτη, στον τόπο των επιχειρήσεων από τη θερινή κατοικία του, που βρίσκεται σε κοντινή περιοχή, για να ευχαριστήσει τους πυροσβέστες για τις προσπάθειές τους.

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 295 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα